Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 03/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα κρύβει παγίδες στα οικονομικά και θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιη διαχείριση. Μην αμελήσετε οικονομικές υποθέσεις σήμερα και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν τα οικονομικά. Από αργά το μεσημέρι, το τοπίο αλλάζει και χαλαρώνετε σιγά-σιγά. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός ενισχύονται παρασύροντας εσάς των πρώτων ημερών σε οραματισμούς και όνειρα που μάλλον δεν έχουν αντίκρισμα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Θα υπάρξουν προκλήσεις αλλά και κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Η μέρα μπορεί να κρύβει παγίδες γι’ αυτό καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που θ’ αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι εξελίξεις σε υγεία και δουλειά ή ανασφάλειες που σας δημιουργεί τι εργασιακό τοπίο, σας αγχώνουν, δημιουργώντας σε πολλούς από εσάς τάσεις φυγής.  Κάποιοι μπορεί ν’ αποφασίσετε αλλαγές, προσπαθώντας να βελτιώσετε καθημερινότητα και υγεία, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.  Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα προκύψουν από το μεσημέρι και μετά και κυρίως εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να παρασυρθείτε από σχέδια και όνειρα για τη καριέρα ή την αποκατάστασή σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Προκλήσεις υπόσχετε σήμερα η συναισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Καινούργιες γνωριμίες ή συλλογικές προσπάθειες μπορεί να δώσουν νέο νόημα στα αισθηματικά σας ή ν’ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσάς, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε από αισιόδοξες εκτιμήσεις. Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά και μπορεί να σας παρασύρουν σε φιλόδοξα σχέδια και όνειρα που μάλλον δεν έχουν αντίκρισμα.    
Λέων 23/07-23/08:  Προκλήσεις και ευκαιρίες σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης θα υπάρξουν σήμερα, ιδιαίτερα για τους Λέοντες των τελευταίων ημερών.  Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε από λανθασμένες εκτιμήσεις. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα γίνεται καλύτερο και ενισχύεται ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας για  διασκέδαση, φλερτ και έρωτα.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Η μέρα κρύβει διάθεση για υπερβολές και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και θ’ αμελήσετε υποχρεώσεις τις της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε σήμερα αποφάσεις γύρω από θέματα που αφορούν εξωτερικό ή πνευματικές εργασίες και σπουδές. Προσέξτε τι κάνετε και πως οδηγείτε γιατί δεν θα είναι δύσκολο να πέσετε στα πλοκάμια του νόμου.
Ζυγός 24/09-23/10:  Ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων θα πρέπει να βρείτε σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών δεν πρέπει να κάνετε επιπόλαιες ή υπεραισιόδοξες επιλογές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Μην πάρετε ρίσκα και σοβαρές αποφάσεις για τα οικονομικά σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν για εσάς των πρώτων ημερών και θα έχετε συναντήσεις, μηνύματα ή συζητήσεις που  είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν σύγχυση ή αυταπάτες σε θέματα υγείας και δουλειάς.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Προκλήσεις και ευκαιρίες στο τομέα των σχέσεων θα υπάρξουν σήμερα ,κυρίως για τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών.  Είστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά και τις επιλογές σας. Κάποιοι μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό, ενώ κάποιοι άλλοι θα τολμήσετε να κάνετε σημαντικά βήματα σε μια σχέση ή συνεργασία. Αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη.
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά και ζητήματα υγείας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί ο έντονος συναισθηματισμός σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που σας διακατέχει, μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές και λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε σήμερα αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές και καταχρήσεις που θα τα έβαζαν σε κίνδυνο.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη κοινωνική ζωή θα έχετε σήμερα, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και παρεξηγήσεις ή διαφορές με φίλους ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Μην γίνεστε προκλητικοί και προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί πέφτουν και γίνεστε πιο συναισθηματικοί αλλά και πιο ονειροπόλοι.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Η οικογενειακή σας ζωή βελτιώνετε, ενώ η μέρα κρύβει ευκαιρίες σε ότι αφορά οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης ευνοούνται, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών και θα μπορούσατε να τα προωθήσετε σήμερα, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα υπόσχεται υπερβολές και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα αμελήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και σχέδια, επιλέγοντας να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει.  Η αισιοδοξία ενισχύεται και  δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες ιδέες ή γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα και την ανάγκη σας για αλλαγές.
AstroMeleti