Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 17/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Οι εξελίξεις στη ζωή και την καριέρα σας δεν φαίνετε να σας ικανοποιούν και οι περισσότεροι από εσάς έχετε φοβίες και ανασφάλειες. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών νιώθετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα μέχρι τώρα δεδομένα και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε βιαστικές επιλογές. Το βράδυ η συναισθηματική φόρτιση αυξάνετε και μπορεί να σας παρασύρει σε στείρα πάθη και ανταγωνισμούς. Ζητήστε βοήθεια από φίλους ή συνεργάτες...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η αισιοδοξία σας ενισχύεται σήμερα και είναι πιο εύκολο να πάρετε αποφάσεις για να προχωρήσετε σε αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν εντελώς διαφορετικές προοπτικές ζωή σας. Καινούργιες προκλήσεις και εμπειρίες θα σας φτιάξουν τη διάθεση.  Το απόγευμα θα έχετε κοινωνικές επαφές   και συζητήσεις που ευνοούν μια ομαδική προσπάθεια. Πολλοί θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα και οργανωτικό πνεύμα, ώστε να τα βάλετε σε τάξη και να νιώσετε ασφαλείς.  Επαφές με ανθρώπους που θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά σας, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από θέματα καριέρας, ευνοούνται. Το κλίμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον είναι εκρηκτικό και δεν αποκλείονται εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Οτιδήποτε έχει σχέση με προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θ’ αποτελέσει σήμερα προτεραιότητα για εσάς. Ανάγκες και επιθυμίες του συντρόφου ή κάποιου στενού συνεργάτη μπορεί να σας ευαισθητοποιούν περισσότερο, ωστόσο  μπορεί να γίνουν και αιτία έντονης συναισθηματικής φόρτισης και προβληματισμού. Ευχάριστες επαφές ή μηνύματα από το εξωτερικό θα σας χαροποιήσουν και θ’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς. Φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σας, προσφέροντας σας στήριξη αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης. Ζητήστε τη βοήθεια τους.
Λέων 23/07-23/08:  Το πρόγραμμα σας μπορεί να είναι φορτωμένο και οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα σας κουράζουν, όμως δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και δεν αποκλείεται να έχετε σήμερα ευχάριστα νέα στα εργασιακά.
Παρθένος 24/08-23/09: Η δημιουργικότητα αλλά και ο ενθουσιασμός σας ενισχύονται σήμερα και μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ανασφάλειες και να τολμήσετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές και νομικά ευνοούνται και μπορούν να προωθηθούν με ευκολία.
Ζυγός 24/09-23/10:   Στο σπίτι και την οικογένεια εστιάζετε σήμερα η προσοχή σας. Τα δεδομένα αλλάζουν κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες.  Αν και η διαδικασία είναι δύσκολη και επώδυνη κάποιες φορές, στο τέλος θα αποτελέσει πηγή αναγέννησης και ευτυχίας. Αποφύγετε ανταγωνισμούς στο οικογενειακό περιβάλλον. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και οι ευκαιρίες για οικονομικές συνεργασίες και επενδύσεις θα είναι πολλές.  Μια επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανή.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη δραστηριότητα σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αφορούν κυρίως επαγγελματικά. Επαφές συζητήσεις και νέες γνωριμίες δίνουν ώθηση ή δημιουργούν ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών.  Δύσκολα θα διατηρήσετε το πρόγραμμα σας σήμερα, καθώς η μέρα υπόσχετε ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε εκνευρισμούς που μπορεί να γίνουν πηγή ατυχημάτων.      
Τοξότης 23/11-21/12:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και μπορεί να σας προβληματίσουν. Η μέρα υπόσχετε κάποια έσοδα, όμως και τα έξοδα είναι πολλά και δεν φαίνετε να υπάρχει ιδιαίτερο όφελος.  Μια απρόσμενη συνάντηση θα δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε άσκοπα έξοδα και προωθείστε δουλειές που μπορούν να ενισχύσουν το εισόδημα σας.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σας ενισχύονται σήμερα και θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε προσωπικές επιθυμίες και επιδιώξεις. Η επικοινωνιακή σας διάθεση αυξάνετε και συζητήσεις, επαφές ή πληροφορίες που αφορούν μια συλλογική δουλειά θα σας ωφελήσουν. Απρόσμενες εξελίξεις και ρευστότητα σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, μπορεί να σας εκνευρίσουν.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οι ρυθμοί πέφτουν σιγά- σιγά και νιώθετε την ανάγκη να ηρεμήσετε λίγο από τους ρυθμούς των προηγούμενων ημερών. Συζητήσεις και μηνύματα για οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να διεκδικήσετε κάποια χρήματα. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις και εκνευρισμούς.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται σήμερα  και συζητήσεις με φίλους σας βοηθούν να βρείτε διεξόδους σε προβλήματα. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των πρώτων ημερών, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Η προοπτική μιας συλλογικής δουλειάς είναι πολύ πιθανή και σχετικές συζητήσεις ή συμφωνίες ευνοούνται.
AstroMeleti