Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 11/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Όλα γύρω σας είναι ρευστά και οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας  μπορεί να σας γεμίζουν άγχος και ανασφάλειες. Καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και αυτό δεν σας είναι εύκολο. Μην γίνεστε εριστικοί με το περιβάλλον σας και αποφύγετε την εμπλοκή σας σε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Μην γίνεστε καταπιεστικοί με αυτούς που δεν θέλουν ν’ ακολουθήσουν  τις επιλογές σας ή τους δικούς σας ρυθμούς...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Αν και είναι Σάββατο, το πρόγραμμά σας παραμένει φορτωμένο, ενώ με πάθος και δυναμισμό, πολλοί από εσάς προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών θα δυσκολευτείτε ν’ ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα αφού αυτό που θα σας άρεσε είναι να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε. Αποφύγετε εντάσεις και ανταγωνισμούς με συνεργάτες. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η σελήνη στο ζυγό δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα για εσάς τους Διδύμους, οι οποίοι σήμερα αυτό που θέλετε είναι να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να χαρείτε και γενικότερα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ωστόσο εσείς του πρώτου δεκαημέρου, καλείστε να σκεφτείτε σοβαρά και υπεύθυνα, για το τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας και να πάρετε αποφάσεις για  δραστικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν συναισθηματικά ή σας  αγχώνουν και θα πρέπει να αποφύγετε ακρότητες και υπερβολές
Καρκίνος 22/06-22/07: Ένταση σήμερα σε σχέσεις ή συνεργασίες, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τον κλίμα μπορεί να γίνει εύκολα ανταγωνιστικό τόσο στο σπίτι όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε βιαστικές ή επιπόλαιες επιλογές σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης. Τολμήστε ένα νέο ξεκίνημα, κάνοντας προσεκτικά και υπεύθυνα βήματα.     
Λέων 23/07-23/08:  Σήμερα θα υπάρχει έντονα η τάση για χαλάρωση και αναζήτηση διεξόδων από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Αλλαγές και απαιτήσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά θα φορτίσουν τους λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου. Μην γίνεστε εριστικοί και αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Τα οικονομικά παραμένουν στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αιτία διαφωνιών και εντάσεων με αγαπημένα σας πρόσωπα. Λύσεις υπάρχουν, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ούτε να εμπλακείτε χωρίς σκέψη σε μια σχέση οικονομικής εξάρτησης. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες σήμερα.   Το πάθος και η ερωτική σας διάθεση ενισχύονται και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας, αρκεί ν’ αποφύγετε ζήλιες και κτητικές συμπεριφορές.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σας βρίσκονται ψηλά, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε με αποφασιστικότητα και τόλμη υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε να είστε εριστικοί με άτομα της οικογενείας γιατί κάποιοι μπορεί να χάσουν τον έλεγχο. Οι προκλήσεις σε επίπεδο επαγγελματικών ή προσωπικών σχέσεων είναι πολλές, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Δυσκολεύεστε σήμερα ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας, ή ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας με τους συνεργάτες. Μην πιέζετε τους άλλους ν’ ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς ή τις επιλογές σας και αποφύγετε εντάσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε και ν’ ασχοληθείτε με τ’ αγαπημένα σας χόμπι ή πράγματα που σας ευχαριστούν. Βρεθείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν ν’ αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δικτυωθείτε καλύτερα. Οικονομικές ανασφάλειες μπορεί να  δημιουργούν άγχος σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Νοεμβρίου, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας κρατήσει μακριά από φίλους. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα ή ρίσκα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές και σας έχουν κουράσει. Μπορεί να θέλετε να κάνετε αλλαγές, ωστόσο το κλίμα σύγχυσης και ασάφειας που επικρατεί δεν σας βοηθά να βάλετε τάξη στη ζωή σας, και σας δημιουργεί ένταση και συναισθηματική φόρτιση. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα για τους περισσότερους από εσάς. Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πολλοί θα οργανώσετε ένα ταξίδι ή μικρές εξορμήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου μπορεί ν’ αγχώνεστε αυτές τις μέρες, προσπαθώντας να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος. Αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά διλλήματα μπορεί να έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθείς. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να διαχειριστείτε με υπευθυνότητα τα οικονομικά σας και να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες. Το ξεκίνημα μιας οικονομικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Επαγγελματικοί στόχοι και θέματα καριέρας σας προβληματίζουν και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλειες. Μη γίνεστε εριστικοί με φίλους ή συνεργάτες.   
AstroMeleti