Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 24/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Ο δυναμισμός και η παρόρμηση ενισχύονται σήμερα, βάζοντας σε κίνδυνο εσάς των πρώτων ημερών. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και αποφύγετε βιαστικές και επιπόλαιες αντιδράσεις ή επιλογές. Οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις σε καθημερινότητα και δουλειά προβληματίζουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ εσείς των τελευταίων ημερών, συνεχίζετε να είστε φορτισμένοι με τις εξελίξεις σε  προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και ηρεμία, ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε. Άγχος και στρες σας δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και βάζουν φραγμούς στην προώθηση ενός σχεδίου.  Καθυστερήσεις και δυσκολίες  σε προσωπικά ή στην προώθηση ενός δημιουργικού σχεδίου, συνεχίζουν να πιέζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, αποφεύγοντας εντάσεις και εκνευρισμούς.  Μετά τα μέσα Απριλίου τα πράγματα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Αναστάτωση θα υπάρξει σήμερα σε κοινωνικές επαφές  ή στο φιλικό σας περιβάλλον. Φίλοι μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή σας απρόβλεπτα και ξαφνικά, δημιουργώντας σας έκπληξη και αμηχανία. Το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό σε ομαδικές δραστηριότητες και θα υπάρξουν θέματα κύρους και εξουσίας σε μια ομάδα. Οικονομικά ζητήματα σας φορτίζουν συναισθηματικά αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Πιο ευαισθητοποιημένοι είστε σήμερα σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης.  Μπορεί κάποιους να σας απασχολεί έντονα η δημόσια εικόνα σας, όμως κάποιοι άλλοι νιώθετε έντονη την ανάγκη να ανατρέψετε τα πάντα και να ξεκινήσετε από την αρχή, κάνοντας πράγματα που θα είναι πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες.  Αποφύγετε σήμερα επαφές ή συζητήσεις με ανωτέρους, γιατί το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και το πάθος σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες.
Λέων 23/07-23/08:  Η αισιοδοξία σας ενισχύεται σήμερα και μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, νιώθετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε επιπολαιότητες ή ακρότητες στο χώρο της δουλειάς. Οι καθυστερήσεις και τα πισωγυρίσματα στη διεκπεραίωση  οικονομικών υποθέσεων, αγχώνουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες ή οικονομικά ρίσκα και καλό θα ήταν να αποφύγετε σοβαρές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις μέχρι και τα μέσα Απριλίου.    
Παρθένος 24/08-23/09: Δεν είναι εύκολο να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας, καθώς, ανατροπές και απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η μέρα είναι ακατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με οικονομικές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις. Συναισθηματική φόρτιση και βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και βιαστικές επιλογές. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε τις παγίδες.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Με αποφασιστικότητα θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα θέματα που αφορούν τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες. Η επαναστατική σας διάθεση ενισχύεται, κάνοντας πιο έντονη τη τάση για αλλαγές σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις, βασιζόμενοι μόνο στην παρόρμηση σας. Το κλίμα στο σπίτι γίνεται ανταγωνιστικό και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Αναστάτωση θα υπάρξει σήμερα και δεν θα είναι εύκολο, τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Η ρευστότητα στα εργασιακά συνεχίζεται, ενώ εντείνεται  και η ανάγκη κάποιων για μια καινούργια δουλειά που θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ανεξαρτησία.  Αποφύγετε εντάσεις με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και μην κάνετε υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Ευχάριστο και δημιουργικό το κλίμα σήμερα για εσάς τους Τοξότες. Οι προβληματισμοί υποχωρούν και το ζητούμενο της ημέρας είναι η διασκέδαση, το φλερτ και ο έρωτας. Ο αυθορμητισμός και η έντονη παρόρμηση θα παρασύρουν εσάς των πρώτων ημερών σε ευχάριστες περιπέτειες. Ωστόσο θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί και να μην πάρετε πολύ βιαστικά και επιπόλαια κάποιο μεγάλο  οικονομικό ή συναισθηματικό ρίσκο.  Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και μην βάλετε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσετε σήμερα υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή θέματα σπιτιού. Η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός είναι έντονα και μπορεί να σας παρασύρουν σε βιαστικές επιλογές και αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε.  Μελετήστε όλα τα δεδομένα προσεκτικά και ελέγξτε αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις πριν αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Οι καθυστερήσεις στην προώθηση ενός σχεδίου δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ κάποιοι ταλαιπωρείστε  ακόμη από ερωτηματικά για το μέλλον και την εξέλιξη σας. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Απαιτητική η μέρα σήμερα και ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και άμεσοι για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις ανατροπές που κρύβει η μέρα. Οι δυσκολίες στην οργάνωση και διεκπεραίωση οικονομικών υποθέσεων συνεχίζουν να προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, και να φέρνουν αναστάτωση σε σχέσεις ή συνεργασίες σας.  Κάντε υπομονή μέχρι τα μέσα Απριλίου και μην πιέζετε τώρα καταστάσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα στα οικονομικά σας σήμερα. Ξαφνικά έσοδα ή έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας αλλά και τις σχέσεις σας με κάποιους φίλους.  Αποφύγετε υπερβολές και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με τους άλλους.
AstroMeleti