Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 26/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Προβλήματα και εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανά. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Κριούς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από  ανθρώπους γύρω σας και θα γίνεται πιο απαιτητικοί μαζί τους. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα. Από το μεσημέρι και μετά οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα σας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Εργασιακά ή κάποια προβλήματα υγείας θα  κουράσουν και θα αγχόσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Τα σχέδια σας δεν υλοποιούνται όπως θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα και να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας με συνεργάτες. Από το μεσημέρι και μετά, οι ρυθμοί ανεβαίνουν  και  η μέρα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με παρέες και φίλους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η έντονη κοινωνική ζωή συνεχίζεται και σήμερα για τους περισσότερους από εσάς, ωστόσο δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις και διαπληκτισμοί με φίλους. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα. Υποχρεώσεις των παιδιών ή του ερωτικού σας συντρόφου δεν θα επιτρέψουν σε κάποιους από εσάς να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σήμερα.  Μετά το μεσημέρι η κούραση των τελευταίων ημερών θα βγει στην επιφάνεια, ρίχνοντας τους ρυθμούς και την ενέργειά σας. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και οι στόχοι σας, συνεχίζουν να βρίσκονται στο μυαλό σας και να σας απασχολούν, σήμερα μάλλον θα επιλέξετε να χαλαρώσετε μακριά από υποχρεώσεις και τρέξιμο. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ίσως αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας. Από το απόγευμα το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και σας υπόσχεται απολαυστικές στιγμές και ομαδικές δραστηριότητες με φίλους. 
Λέων 23/07-23/08:  Ευχάριστες δραστηριότητες και καινούργιες εμπειρίες σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας ανανεώνουν σήμερα. Μόνο για εσάς των τελευταίων ημερών φαίνετε να είναι πιο κουραστική η  μέρα. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας κουράζουν και ίσως σας φέρουν σε σύγκρουση με συγγενείς ή φίλους. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τον χειρισμό μηχανημάτων.     
Παρθένος 24/08-23/09: Χαλαρή και ευχάριστη μέρα ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και γίνεστε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών είστε ακόμη προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας και προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους για να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Πολλοί νιώθετε πληγωμένοι και απογοητευμένοι, όμως δεν είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα για τέτοιου είδους προβληματισμούς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε σήμερα και μια από τις επόμενες μέρες να οργανώσετε όσο καλύτερα μπορείτε τον προϋπολογισμό σας, ώστε σιγά- σιγά όλα να μπούνε σε μια τάξη.
Ζυγός 24/09-23/10:  Έντονη είναι σήμερα η διάθεση για απομάκρυνση από τις υποχρεώσεις και ξεκούραση. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μόνο πράγματα που σας ικανοποιούν πραγματικά και έτσι είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας επιθυμίες. Υποχρεώσεις του συντρόφου ή κάποιων συνεργατών θα ταλαιπωρήσουν  εσάς των τελευταίων ημερών και ίσως δημιουργήσουν εντάσεις και διαπληκτισμούς μεταξύ σας. Κάποιοι νιώθετε απογοητευμένοι από μια σχέση, αφού θεωρείτε ότι δίνεται πολλά χωρίς αυτό ν’ αναγνωρίζετε. Από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα ηρεμούν και βρίσκεται και πάλι τους ρυθμούς σας. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Μέχρι και το μεσημέρι οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες και θα σας κουράσουν. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι αλλά και απογοητευμένοι από τη ζωή σας και τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να σας καταβάλει, όμως απ’ ότι φαίνετε θα είναι κάτι παροδικό. Από το μεσημέρι και μετά ζητήματα σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να διαχειριστείτε με περισσότερη προσοχή, θέματα που αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.    
Τοξότης 23/11-21/12: Ενθουσιασμός και διάθεση για ξεφάντωμα χαρακτηρίζει τη μέρα σας. Το κλίμα μπορεί να είναι διαφορετικό, μόνο για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι ίσως δεν έχετε τις οικονομικές προϋποθέσεις για να κάνετε πράγματα που θα θέλατε και αυτό στα στενοχωρεί και σας αγχώνει.  Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με κάποιους φίλους. Η μέρα γίνεται πιο κουραστική από νωρίς το απόγευμα και μετά. Οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες και πρέπει να οργανωθείτε.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Από το μεσημέρι και μετά αρχίζετε να χαλαρώνετε και θ’ ξεφύγετε για λίγο από τις υποχρεώσεις, διασκεδάζοντας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων θα πρέπει να βρείτε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι φαίνεστε ιδιαίτερα φορτωμένοι με υποχρεώσεις και δυσκολίες στην δουλειά. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με γονείς ή ανωτέρους και προσέξτε πολύ τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ιδιαίτερα απαιτητική μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Οι υποχρεώσεις και οι δυσκολίες στην καθημερινότητα είναι πολλές και δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε και νιώσετε λίγο καλύτερα. Αντίθετα δεν αποκλείεται οι περισσότεροι από εσάς να νιώσετε ένα αίσθημα κούρασης και απογοήτευσης σήμερα. Στο χώρο του σπιτιού και την οικογένεια θα επικεντρωθείτε από το μεσημέρι και μετά και δεν αποκλείεται να μείνετε σπίτι σήμερα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μέρα με αυξημένη ενεργητικότητα και ανεβασμένη διάθεση, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά θα ταλαιπωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Κάποια αυξημένα έξοδα αυτές τις μέρες, μπορεί να σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού και να σας έχουν αγχώσει. Χαλαρώστε και μην πιέζετε καταστάσεις σήμερα.
AstroMeleti