Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 16/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Εργασιακές υποχρεώσεις  και άγχη δεν θα αφήσουν εσάς των τελευταίων ημερών σήμερα να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και επιλογές, το πάθος δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε καταχρήσεις και υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο. Παρασκηνιακές διαδικασίες ή συμφωνίες μπορεί να προωθήσουν τα σχέδια σας, δημιουργώντας διεξόδους για βελτίωση στα οικονομικά. Πολλοί ίσως επεξεργάζεστε στο μυαλό σας, καινούργιες ιδέες και εργασιακά πλάνα που υπόσχονται ενίσχυση των εσόδων σας. Καλύτερα να μην ανοίξετε ακόμη τα χαρτιά σας...

Ταύρος 21/04-21/05: Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας. Ευχάριστες πληροφορίες ή νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές, αυξάνουν την αισιοδοξία σας και μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Διαφορετικό το κλίμα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι μάλλον νιώθετε εγκλωβισμένοι, κυρίως λόγω οικονομικών ή συναισθηματικών ανασφαλειών. Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και παρορμητικές συμπεριφορές.  Εξελίξεις σε αισθηματικά προκύπτουν για  πολλούς από εσάς, ενώ  έντονη ερωτική διάθεση και πάθη μπορεί να σας παρασύρουν. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο αφού ο σύντροφος ή κάποιος στενός συνεργάτης θ’ αποτελέσει προτεραιότητα για εσάς. Επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις, ευνοούνται σήμερα και θα είναι εύκολο, για εσάς των πρώτων ημερών, να βρείτε υποστηριχτές για τα σχέδια σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Έντονοι προβληματισμοί γύρω από οικογενειακά ή θέματα ακινήτων ταλαιπωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου και σήμερα το έντονο πάθος και η παρόρμησή σας για ανεξαρτησία μπορεί να σας οδηγήσουν σε εντάσεις και διαπληκτισμούς.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα εργασιακά συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα σε επαγγελματικά μπορεί να σας εκνευρίσουν πολύ σήμερα. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις με ανωτέρους γιατί οι απερίσκεπτες και παρορμητικές αντιδράσεις, μόνο κακό μπορεί να σας κάνουν. Εκνευρισμοί και εντάσεις μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εντελώς διαφορετικό τα κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι σήμερα θα έχετε την δυνατότητα για εποικοδομητικές συζητήσεις και ευκαιρίες σε ότι αφορά μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Φίλοι σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Λέων 23/07-23/08:  Το κλίμα και σήμερα θα παραμείνει ευχάριστο για εσάς τους Λέοντες και η προσοχή σας επικεντρώνετε στο πως θα διασκεδάσετε και θα περάσετε καλύτερα. Ωστόσο αυτό το κλίμα μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τα οικονομικά κυρίως όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Το πάθος και ο παρόρμηση για ευχαρίστηση μπορεί να σας οδηγήσουν σε απερίσκεπτα έξοδα για τα οποία μετά  θα μετανιώσετε.  Ευκαιρίες στα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Πολλοί θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες αλλά και τα οικονομικά αδιέξοδα και θα τολμήσετε νέα ξεκινήματα ή  επέκταση στα επαγγελματικά.
Παρθένος 24/08-23/09: Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις οι συμφωνίες για μια συνεργασία ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια  πρόταση γάμου ή να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε ένα τόσο σημαντικό βήμα για μια σχέση. Αντίθετα το κλίμα δεν είναι τόσο ευχάριστο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς ότι ήταν δεδομένο μέχρι σήμερα φαίνετε να κινδυνεύει και  η δυσκολία να πάρετε θέση και να δραστηριοποιηθείτε  σας προκαλεί ανασφάλειες και εκνευρισμό.  Σχέδια αναθεωρούνται ενώ επιθυμίες από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Όπως και να έχει, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να προετοιμάσετε καταστάσεις μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Μετά τα πράγματα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους και μην ξεχνάτε ότι ο ευεργέτης Δίας δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Απλά πρέπει να περιμένετε λίγο.   
Ζυγός 24/09-23/10:   Πολύ έντονοι οι ρυθμοί σήμερα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρετε, καθώς ταλαιπωρίες και υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί από άλλους δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια. Αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς και διαφυλάξτε σήμερα, τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική σας ακεραιότητα. Η επικοινωνία είναι πολύ αποδοτική για εσάς των πρώτων ημερών και μπορεί να σας δώσει λύσεις σε αδιέξοδα και να  δημιουργήσει ευκαιρίες οικονομικής και ψυχολογικής ανάτασης.   Θα είναι πολύ πιο εύκολο σήμερα να πείσετε τους άλλους να στηρίξουν τα σχέδια και τις αποφάσεις σας.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Εκνευρισμοί και εντάσεις στο φιλικό σας περιβάλλον θα αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος, ενώ εδώ και καιρό συσσωρεύεται μέσα σας νεύρα και θυμό από τις εξελίξεις στην κοινωνική σας ζωή και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει τάση για απερίσκεπτα έξοδα και σπατάλες. Ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα σχέσεων ή συνεργασιών θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Η μέρα είναι ιδανική για εποικοδομητικές συζητήσεις και αποφάσεις σε ότι αφορά την εξέλιξη μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Τα επαγγελματικά σας σχέδια συνεχίζουν να μην προχωρούν όπως θα θέλατε και ιδιαίτερα σήμερα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι με τα προσωπικά σας, αυτό θα σας εκνευρίσει πολύ. Κάντε λίγη υπομονή και αποφύγετε εντάσεις και παρορμητικές επιλογές. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να επανεξετάσετε σχέδια και παλαιότερες επιλογές και να προετοιμαστείτε για δράση μετά τα μέσα Απριλίου που τα πράγματα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους. Αντίθετα, ευκαιρίες σε εργασιακά προκύπτουν για τους Τοξότες των πρώτων ημερών, οι οποίοι μπορεί σήμερα να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις ή ιδέες που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές στη δουλειά και την καθημερινότητα σας.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου ή υποθέσεων που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά, σήμερα σας πιέζουν, δημιουργώντας ένταση και εκνευρισμό κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Μην πιέζετε καταστάσεις και αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις. Ευκαιρίες για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας θα έχετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών. Καινούργιες γνωριμίες ή εποικοδομητικές συζητήσεις σας βοηθούν να έρθετε στο προσκήνιο και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Τα αισθηματικά ευνοούνται και η μέρα υπόσχετε έντονη επικοινωνιακή δράση και φλερτ. Αν είστε μόνοι σήμερα είναι ιδανική μέρα για να βρείτε το ταίρι σας, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε έξω.    
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ενώ από τη μία νιώθετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, από την άλλη μια ψυχολογική εσωστρέφεια αλλά και άγχος για τα οικονομικά σας κρατούν πίσω, δημιουργώντας σας μια εσωτερική ένταση και παρόρμηση για υπερβολές. Αποφύγετε απότομες αντιδράσεις και ακραίες εκδηλώσεις. Ευκαιρίες σε επίπεδο ακινήτων και οικογένειας προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Η μέρα είναι ιδανική για μια σημαντική αγορά η συμφωνία που πιθανότατα αφορά κάποιο ακίνητο και δεν αποκλείεται σήμερα να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η μέρα κρύβει εντάσεις και εκνευρισμούς με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Μια επαγγελματική συνεργασία που έχει ξεκινήσει λίγους μήνες, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη και η καθυστέρηση αυτή σας γεμίζει ερωτηματικά  αλλά και νεύρα. Δυστυχώς οι καθυστερήσεις συνεχίζονται μέχρι και τα μέσα Απριλίου οπότε πρέπει να δείξετε υπομονή και να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσετε τις επιλογές και τους σχεδιασμούς σας. Ευχάριστες και εποικοδομητικές  συναντήσεις ή συζητήσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Μια πολύ σημαντική συμφωνία μπορεί να υπογραφεί σήμερα και θα δώσει νέες προοπτικές στα οικονομικά αλλά και τα προσωπικά σας.
AstroMeleti