Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 03/02/2012

Εντάσεις και υπερβολές κρύβει η μέρα. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο συναισθήματα θα είναι έντονα και οι προκλήσεις πολλές. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, γιατί υπάρχει η τάση να ενεργείτε αυθόρμητα ή σπασμωδικά, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπιες.
Κριός 21/03-20/04: Έντονη επικοινωνιακή και πνευματική δραστηριότητα σήμερα. Πολλές σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και εντάσεις με φόντο τα εργασιακά ή θέματα υγείας.  Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και ίσως νιώσετε εγκλωβισμένοι. Αποφύγετε εντάσεις στο χώρο της δουλειάς ή σε θέματα που αφορούν δουλειά  γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από τη συναισθηματική φόρτιση και τον παρορμητισμό σας και να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπιες. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις και στο χειρισμό μηχανημάτων ή αιχμηρών αντικειμένων. Έντονο πάθος και παρασκηνιακές επαφές, προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου...
Ταύρος 21/04-21/05: Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν δεν θέλετε να δείτε το πορτοφόλι σας ν’ αδειάζει. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εύκολα θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την  ανάγκη σας να προβληθείτε ή να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε άσκοπες δαπάνες.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας καθιστώντας σας, πρωταγωνιστές της ημέρας. Ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζουν θα μπορούσαν να σας παρασύρουν σε υπερβολές ή επιπόλαιη διαχείριση σε  ότι αφορά θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Αλλαγές,  ανατροπές και εντάσεις, θ’ αποτελέσουν το σκηνικό της ημέρας, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Εντάσεις θα επικρατήσουν σήμερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους και καλό θα ήταν να  κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να δείξετε κατανόηση. Δυσκολίες και καθυστερήσεις στην υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων ή ιδεών, μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά, δημιουργώντας μια εσωτερική πίεση.  Πολύ εύκολα μπορεί να εκραγείτε χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Άγχος φοβίες αλλά και κούραση κάνουν ευάλωτους, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και καλό θα ήταν να μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας αρέσει και θα σας αποφορτίσει.    
Λέων 23/07-23/08:  Η μέρα υπόσχετε πολλές κοινωνικές επαφές και ευχάριστες στιγμές με φίλους η συνεργάτες. Η εμπλοκή σας σε μια συλλογική προσπάθεια είναι πολύ πιθανή.  Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι τα οικονομικά γιατί υπάρχει τάση επιπόλαιης διαχείρισης και υπερκατανάλωσης.  Κάποιοι ίσως σκέπτεστε να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο ή να κάνετε μία επένδυση. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζεται σκέψη και καλό προγραμματισμό.
Παρθένος 24/08-23/09:  Προτεραιότητα σήμερα θα δώσετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα, μπορεί να σας φορτίσουν. Μη γίνεστε απαιτητικοί τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας και αποφύγετε εντάσεις με άτομα κύρους ή ανωτέρους. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να οργανώσετε προσεκτικά τα επαγγελματικά σου βήματα, αποφεύγοντας βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Η ρουτίνα της καθημερινότητας  σας έχει κουράσει και σήμερα νιώθετε την ανάγκη να  κάνετε κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα σας ανανεώσει. Θα υπάρξουν προτάσεις και προκλήσεις από φίλους ή συνεργάτες. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να ξεφύγετε από τα όρια και να εκτεθείτε.  Μη αμελήσετε υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό σήμερα, ενώ οικονομικά, ή ζητήματα εξουσίας θα σας φορτίσουν.  Αποφύγετε εντάσεις και υπερβολές με αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως επίσης και παιχνίδια εξουσίας με συνεργάτες, σε μια συλλογική δουλειά. Η μέρα δεν ενδείκνυται για διακανονισμούς ή οικονομικές συμφωνίες.  Τα αισθηματικά σας ευνοούνται και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ζήσετε πολύ δυνατές ερωτικές στιγμές με το σύντροφο σας, γεμάτες πάθος και ένταση, αρκεί να μην γίνεται κτητικοί και ν’ αποφύγετε τις ζήλιες.   
Τοξότης 23/11-21/12: Σήμερα καλείστε να επικεντρωθείτε στις ανάγκες του συντρόφου σας και να τον στηρίξετε αν χρειαστεί. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος η συμπεριφορά των άλλων να σας αναστατώσει και να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί οι εντάσεις δεν πρόκειται να βοηθήσουν. Εξελίξεις θα  υπάρξουν στα επαγγελματικά και χρειάζεται ψυχραιμία, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μπορεί η καθημερινότητα να σας κουράζει αλλά σήμερα η μέρα σας υπόσχετε έντονη κοινωνική ζωή, νέες γνωριμίες αλλά και ευχάριστα ταξιδάκια με φίλους. Προσέξτε τα έξοδα που θα κάνετε. Σκέψεις , ιδέες και αναζητήσεις που αφορούν τη δουλειά μπορεί σήμερα να απασχολήσουν έντονα, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο η μέρα δεν ενδείκνυται για να πάρετε αποφάσεις και ίσως γίνεται υπερβολικοί στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνουν, δίνοντας σας την απαραίτητη ώθηση για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οργανώστε τα βήματα σας με κάθε λεπτομέρεια, αλλά αποφύγετε σήμερα οικονομικές συναλλαγές και μεγάλα ανοίγματα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κλίμα ασάφειας και σύγχυσης σήμερα στα προσωπικά σας. Η αδυναμία σας να κατανοήσετε τι πραγματικά θέλετε μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να γίνει αιτία παρεξηγήσεων με το σύντροφο ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές αλλά η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μια προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.
AstroMeleti