Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 12/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Οι ευκαιρίες και τα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν μέσα στη μέρα είναι πολλά. Κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται η εμπλοκή σας σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Απογοητευμένοι από τους άλλους νιώθετε εσείς των τελευταίων ημερών. Ίσως νιώθετε ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες σε μια σχέση ή συνεργασία και τόσο ο σύντροφος όσο και οι συνεργάτες δεν σας βοηθούν. Μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Εργασιακά ή θέματα υγείας συνεχίζουν να σας απασχολούν και θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες σήμερα στις σχέσεις σας με  συνεργάτες. Το πρόγραμμα σας φαίνετε φορτωμένο με υποχρεώσεις που αφορούν σχέσεις και  κοινωνικά, ενώ σας δίνετε η δυνατότητα να προωθήσετε επαγγελματικούς   ή προσωπικούς στόχους.  Ιδιαίτερα κουρασμένοι αλλά ίσως και απογοητευμένοι από τις εξελίξεις σε δουλειά ή υγεία, νιώθετε εσείς των τελευταίων ημερών. Φιλονικίες ή παρεξηγήσεις με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Καινούργια σχέδια και προοπτικές θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη για προβολή μπορεί να σας παρασύρουν σε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Και ενώ από τη μία, υψηλοί στόχοι και ιδανικά σας ωθούν να βγείτε μπροστά, από την άλλη ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να σας φρενάρουν. Χρειάζεται προσοχή γιατί είναι εύκολο σήμερα να παρασυρθείτε σε υπερβολές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Σπίτι και  οικογένεια βρίσκονται στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολλοί θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι ενώ δεν αποκλείονται και  κοινωνικές επαφές στο χώρο του σπιτιού. Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες στις σχέσεις με άτομα της οικογενείας. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή προβλήματα στο σπίτι, σας έχουν κουράσει και νιώθετε ότι δεν έχετε την υποστήριξη που θα έπρεπε από τους άλλους και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει. Προσέξτε τα οικονομικά και αποφύγετε έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Λέων 23/07-23/08:  Έντονη δραστηριότητα σήμερα κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων ενώ καθυστερήσεις και προβλήματα δεν σας επιτρέπουν να αντεπεξέλθετε με ευκολία στις απαιτήσεις της ημέρας. Επαφές, συζητήσεις, αλλά και σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε θα σας δημιουργήσουν πίεση και στρες.  Ωστόσο με διπλωματία και συγκαταβατικότητα θα  ξεπεράσετε  δυσκολίες και θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες.
Παρθένος 24/08-23/09: Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σήμερα με τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας μεγάλα έξοδα ή οικονομικά ρίσκα. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες σε εργασιακά όμως  αν χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για τη δουλειά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε τις υπερβολές.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ πολύ νιώθετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ωστόσο  υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει μπορεί να βάλουν φρένο στις επιδιώξεις σας. Κάποιοι από εσάς αποφασίζετε σήμερα να επισημοποιήσετε μια σχέση ή ν’ αναλάβετε την ευθύνη ενός παιδιού.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Στο σπίτι θα προτιμήσετε να μείνετε σήμερα για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε από την ένταση των  προηγούμενων ημερών. Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων θα μπορούσαν να προωθηθούν με ευκολία, αρκεί να ξεπεράσετε άγχη και φοβίες που σας δημιουργούνται. Καλείστε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις και να κλείσετε λογαριασμούς από το παρελθόν που βάζουν φρένο στην εξέλιξή σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή παραμένει ζωντανή και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  Φίλοι μπορεί ν’ απογοητεύσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Οικονομικές διαφορές βάζουν στο στόχαστρο κάποιες φιλίες. Καλύτερα να μην εμπλέξετε φίλους με τα οικονομικά σας γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Είναι πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και σήμερα θα νιώσετε βαρύ το φορτίο τους. Βάλτε προτεραιότητες και χειριστείτε,  με διπλωματικότητα και συγκαταβατικότητα τις σχέσεις σας με ανωτέρους, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.  Τα οικονομικά με κάποιο τρόπο ευνοούνται, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Κλίμα αισιοδοξίας και ανανέωσης για αρκετούς από εσάς. Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών δείχνετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από την ρουτίνα και την ανία της καθημερινότητας. Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας ρίχνει το ηθικό. Μην απογοητεύεστε και στηρίξτε τα σχέδια σας με υπευθυνότητα και υπομονή γιατί σύντομα οι προσπάθειές σας θα δώσουν καρπούς και θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Αγχωμένοι με θέματα δουλειάς είστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών. Παρασκηνιακές διαδικασίες σας ευνοούν αρκεί να είστε προσεκτικοί και να διασταυρώσετε μηνύματα και πληροφορίες που θα φτάσουν στ’ αυτιά σας.  Οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες  έρχονται στο προσκήνιο και σας πιέζουν, ενώ πολλοί μπορεί να κάνετε τώρα σημαντικές προσπάθειες για να σταθείτε στα δικά σας πόδια και ν’ ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά.
AstroMeleti