Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/10/2011

Επαναστατικό και ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα. Η σελήνη περνά στον Υδροχόο βγάζοντας μας από κανόνες και πρέπει.  Νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από οτιδήποτε  καθιερωμένο ή συντηρητικό, επιλέγοντας κάτι καινούργιο που θα τονίσει τη μοναδικότητα μας. Γενικότερα επικρατεί ένα κλίμα κόντρα στο ρεύμα,. Ενώ δύσκολα θα διατηρηθούν προγράμματα και χρονοδιαγράμματα.    
Κριός 21/03-20/04: Το σοφό ρητό, «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνετε» σήμερα δεν ισχύει για εσάς. Μπορεί να νιώθετε ακόμη πιεσμένοι αλλά με το πέρασμα της μέρας η διάθεσή  και το κέφι σας ανεβαίνουν και θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην γίνεστε καταπιεστικοί με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, αν δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς και τις επιλογές σας.  Σταματήστε να γκρινιάζετε στους άλλους για τα πράγματα που δεν κάνουν. Πως θέλετε να ξέρουν τις ανάγκες σας αφού ούτε και εσείς ξέρετε τι θέλετε αυτή τη στιγμή.  Προωθείστε συνεργασίες και αλλαγές που επιθυμείτε...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα ξεκινά ευχάριστα, όμως σιγά - σιγά έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικοί προβληματισμοί και πολλοί νιώθετε έντονη τη διάθεση για αλλαγές σε καριέρα και ζωή γενικότερα. Αν και το κλίμα στον εργασιακό χώρο είναι καλό, εσείς ίσως δεν περνάτε καλά, γιατί είστε ευάλωτοι σήμερα και δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Διαφωνίες με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές γιατί δεν θα συμφωνούν με τις επιλογές και τα θέλω σας.  Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη που θα έχει σχέση με το εισόδημα και την θέση σας στη δουλειά.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Όσο περνά η μέρα το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο αισιόδοξο και πολλοί από εσάς θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Προκύπτουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την  εμπλοκή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα.   Κάτι εντελώς καινούργιο που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν σήμερα γιατί  οι άλλοι δυσκολεύονται ή δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σας. Κάποιοι είστε ευάλωτοι στα αισθηματικά και εύκολα μπορεί να τα βάλετε με το σύντροφο σας (χωρίς σοβαρό λόγο στην ουσία).  Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και επενδύσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Όσο περνά η μέρα γίνεστε πιο εσωστρεφείς και απόμακροι. Αναστατώνεστε ψυχολογικά ενώ η διάθεσή σας έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Υποθέσεις που αφορούν  οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν έντονα.  Αποφάσεις καλείστε να πάρετε για το σπίτι και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα της οικογενείας που δεν συμφωνούν με τις επιλογές σας.  Ωστόσο απρόσμενες εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά, θα σας ευχαριστήσουν.       
 Λέων 23/07-23/08: Το πρόγραμμα σας χαλαρώνει και οι δουλειές περιορίζονται σιγά-σιγά όσο περνά η μέρα. Υποθέσεις που αφορούν τις σχέσεις σας (προσωπικές και επαγγελματικές) έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις η παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε  κάποια πράγματα και να πάρετε αποφάσεις. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες επαγγελματικού χαρακτήρα και μην γίνεστε καταπιεστικοί με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.         
Παρθένος 24/08-23/09: Όσο περνά η μέρα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται κάνοντας τη μέρα πολύ κουραστική. Χαλαρώστε λίγο και προσέξτε την υγεία σας. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε σε επίπεδο οικονομικών ή κληρονομικών. Βρίσκονται λύσεις και τακτοποιούνται οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει η τάση, λόγω πίεσης, να κάνετε ακραίες κινήσεις και να φτάσετε σε υπέρμετρο καταναλωτισμό και σπατάλη.   
Ζυγός 24/09-23/10: Όσο η μέρα προχωρά η πίεση υποχωρεί και τονίζετε η διάθεση για χαρά και διασκέδαση. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία αυξάνονται και σας βοηθούν να  κάνετε έντονη τη παρουσία σας και να ξεφύγετε  για λίγο.  Η μέρα προσφέρετε για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, θα σας ευχαριστήσουν. Ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία σήμερα.  Ωστόσο θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τα οικονομικά και   μην πάρετε μεγάλα ρίσκα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι ρυθμοί πέφτουν με το πέρασμα της ημέρας και θέματα σπιτιού και οικογένειας θα κερδίσουν σήμερα το ενδιαφέρον σας.  Κάποιοι ίσως καταπιέζεστε απ’ την οικογένεια ή υποθέσεις που αφορούν ακίνητα  και νιώθετε την ανάγκη, να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξει άγχος και αναστάτωση στις σχέσεις αφού νιώθετε ότι οι άλλοι μάλλον σας ταλαιπωρούν. Μη μελαγχολείτε. Νομίζω πως είστε υπερβολικοί και καλό θα ήταν ν’ αφήσετε τη μέρα να περάσει ήσυχα.    
 Τοξότης 23/11-21/12: Όσο η μέρα προχωρά, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται. Είστε νευρικοί και κάποιες φορές έτοιμοι να εκραγείτε.  Ωστόσο η μέρα είναι καλή για επικοινωνία και ταξιδάκια,  ενώ νέες γνωριμίες και απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά, θα σας ευχαριστήσουν. Διενέξεις μπορεί να υπάρξουν σε φιλικές σχέσεις γιατί θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα και εκείνοι δεν σας ακολουθούν.  Μην  είστε απαιτητικοί με τους άλλους.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Καλύτερα είναι σήμερα τα πράγματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες είναι σχετικά καλές όμως κάποιες φορές ίσως γίνεστε καταπιεστικοί μαζί τους στην  προσπάθεια να περάσει το δικό σας.  Απρόσμενες εξελίξεις σε επίπεδο σπιτιού ή οικογένειας θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Μια οικονομική στήριξη μπορεί να προκύψει απ’ την οικογένεια.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο σας και σας χαρίζει ενέργεια κι αυτοπεποίθηση.  Βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά, γίνεστε πιο δραστήριοι και επικεντρώνεστε στα δικά σας θέλω.  Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και προσέξτε τον εαυτό σας.  Απρόσμενες συναντήσεις ή γνωριμίες θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τις πρωινές ώρες είστε πιο δραστήριοι ενώ όσο περνά η μέρα, οι ρυθμοί πέφτουν και εμφανίζεται μια τάση  απομόνωσης.  Πολλοί μπορεί να νιώθετε ευάλωτοι και αδύναμοι αλλά αυτό οφείλετε στο ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε για να το διεκδικήσετε. Αποφύγετε σήμερα επενδυτικά σχέδια ή συμφωνίες. Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις θα υπάρχουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. 
AstroMeleti