Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/10/2011

Το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και ανανεωτικό από αργά το μεσημέρι και μετά. Νιώθουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Το θεαματικό τρίγωνο Δία Πλούτωνα, ευνοεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας ευκαιρίες για να ξεπεραστούν δυσκολίες και να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα σας. Τα πράγματα έρχονται όπως τα θέλετε και αλλαγές οδηγούν προς το καλύτερο. Αντίθετα το κλίμα παραμένει εκρηκτικό για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Νεύρα και εντάσεις σας βγάζουν εκτός λογικής δημιουργώντας κινδύνους λανθασμένων επιλογών. Ηρεμήστε και μην πιέζετε τα πράγματα να γίνουν γρήγορα.   
Κριός 21/03-20/04:  Όσο περνά η μέρα και ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και δημιουργικό και εσείς αναζητάτε περιπέτειες και γενικότερα τρόπους για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει.  Επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Εντάσεις και εκνευρισμοί συνεχίζονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσέξτε τι λέτε γιατί άγχος και εκνευρισμός μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει. Αποφύγετε συναντήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικονομικά...

Ταύρος 21/04-21/05: Διενέξεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη κρύβει η μέρα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις για συνεργασίες η θεμελίωση νέων δραστηριοτήτων.  Αλλαγές ή εντάσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές αλλά καλό θα ήταν να τις αποφύγετε σήμερα. Καλύτερο το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδια σας και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.  Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και πρέπει να βρείτε απλά τον τρόπο για να τους ακολουθήσετε.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα βρίσκετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται ν’ ανακαλύψετε και νέες εισοδηματικές πηγές ή τρόπους για  να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Το κλίμα συνεχίζει να είναι αγχωτικό και ταραχώδες για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ή και ανατροπές σε δουλειά και καθημερινότητα. Δύσκολα θα διατηρήσετε το πρόγραμμά σας, ενώ καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς γιατί θα πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε για ατυχήματα λόγω βιασύνης ή εκνευρισμού.  Οδηγάτε προσεκτικά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η διάθεσή σας σήμερα επηρεάζετε αναλόγως με το πόσο ικανοποιημένοι είστε τόσο από τα προσωπικά σας όσο και από τις εξελίξεις γύρω σας. Εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας έρχονται στο προσκήνιο από το απόγευμα και μετά. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα έχετε σημαντική βοήθεια και στήριξη για τη προώθηση των σχεδίων σας, ενώ θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για συνεργασίες ή μια συλλογική δουλειά. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται, μέσα από προσωπικά δημιουργικά σχέδια ή θέματα που αφορούν παιδιά. Αντίθετα, φορτισμένο παραμένει το κλίμα για εσάς των τελευταίων ημερών και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να προκύψουν ενώ πρέπει ν’ αποφύγετε έξοδα που μοναδικό τους στόχο έχουν την συναισθηματική σας ικανοποίηση.   
Λέων 23/07-23/08: Πίεση και άγχος συνεχίζουν να δημιουργούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Εκνευρισμός και παρόρμηση σας παρασύρουν εκτός λογικής και είναι πολύ πιθανό να κάνετε λανθασμένες επιλογές, χωρίς καν πρώτα να τις σκεφτείτε. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή για θέματα που αφορούν ακίνητα και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. πολύ πιο θετικό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά υπόσχονται θετικές εξελίξεις σε δουλειά και καθημερινότητα.      
Παρθένος 24/08-23/09: Όσο περνά η μέρα οι ρυθμοί πέφτουν και από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεστε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι.  Έντονο άγχος και εκνευρισμός διακατέχει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλό θα ήταν σήμερα ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αν ανήκετε στους Παρθένους που έχουν γεννηθεί τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου.  Σχέδια και νέες προοπτικές που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, προωθούνται και σας δίνονται ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας. Υποθέσεις που αφορούν νομικά, σπουδές ή θέματα εξωτερικού ευνοούνται.
Ζυγός 24/09-23/10: Όσο περνά η μέρα οι ρυθμοί και οι δραστηριότητες αυξάνονται. Η επικοινωνία σας τονίζετε, θα δείτε φίλους και συγγενείς, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια κοντινά ταξιδάκια. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα προωθούνται για εσάς των πρώτων ημερών. Μηνύματα ή πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας,  ανοίγουν νέους δρόμους για τη βελτίωση των οικονομικών ή την απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Αντίθετα, πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων δημιουργούν έντονους εκνευρισμούς και εντάσεις σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οικονομικοί λόγοι μπορεί να γίνουν αιτία ανατροπών ή διαπληκτισμών σε σχέσεις ή συνεργασίες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μέχρι και το απόγευμα, βρίσκεστε στο επίκεντρο και επικεντρώνεστε σε προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σας. Αμέσως μετά προκύπτουν οικονομικοί προβληματισμοί ή έξοδα που θα επηρεάσουν αρχικά εσάς των πρώτων ημερών. Το πόσο ικανοποιημένοι είστε από την καθημερινότητα σας, γίνεται κριτήριο για να προωθήσετε θέματα καριέρας ή επαγγελματικής αποκατάστασης, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και αποφύγετε συζητήσεις με γονείς ή ανωτέρους γενικότερα. Πολύ πιο ευνοϊκά είναι τα  πράγματα για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου. Ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών, βοηθούν στην επίτευξη ενός σημαντικού σας στόχου. Σοβαρές αλλαγές προωθούνται μέσα από καθαρά προσωπικές σας πρωτοβουλίες.  
Τοξότης 23/11-21/12: Όσο περνά η μέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν και από αργά το μεσημέρι και μετά η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο δυναμικούς και τολμηρούς. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας τονίζονται, βοηθώντας στην  προώθηση προσωπικών στόχων ή επιθυμιών.  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σήμερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γιατί υπάρχει μεγάλη ένταση και στην προσπάθεια σας  να κάνετε γρήγορα κάποια πράγματα και να ολοκληρώσετε ίσως κάποια συνεργασία θα κάνετε λάθει.  Μυστικά και παρασκηνιακές διαδικασίες ίσως έρθουν στην επιφάνεια, βάζοντας σε κίνδυνο ένα σχέδιο. Αντίθετα τα πράγματα κυλούν όπως θα θέλατε, εσείς των πρώτων ημερών.  Σχέδια και νέες εργασιακές προοπτικές, μπορεί ν’ αποδώσουν σε οικονομικό επίπεδο.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η κοινωνική σας δραστηριότητα, σιγά- σιγά ατονεί και  από το απόγευμα και μετά γίνεστε πιο εσωστρεφείς και κλειστεί. Κλίμα άγχους και έντασης, συνεχίζει να υπάρχει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ συγκρούσεις συμφερόντων βάζουν σε κίνδυνο μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις ή διακανονισμούς. Πολύ πιο ευνοϊκό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών.  Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα υπάρξουν ευκαιρίες για την αναδιοργάνωση ή την προώθηση ενός δημιουργικού σχεδίου που έχει την αφετηρία του στο καλοκαίρι που μας πέρασε. Μπορείτε τώρα να ανασυνταχθείτε και να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα, όμως ίσως να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάτι πριν από το Μάρτιο.  Υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Προβληματισμοί γ΄ύρω από επαγγελματικά και θέματα καριέρας υποχωρούν σιγά- σιγά και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θ’ ασχοληθείτε μ’ αυτά έως και νωρίς το απόγευμα. Αμέσως μετά το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και η κοινωνική σας ζωή φαίνετε να έρχεται στο επίκεντρο. Ωστόσο εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και ν’ αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και ένας χωρισμός, αν πιέσετε τα πράγματα. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών μπορείτε τώρα να ξεπεράσετε δυσκολίες και να δώσετε μια σημαντική ώθηση σ’ ένα στόχο που έχει σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Σχέδια για το μέλλον και  αναζήτηση διεξόδου από τη ρουτίνα, απασχολούν εσάς των τελευταίων ημερών. Ωστόσο το κλίμα είναι ταραχώδες. Άγχος και ένταση σας πιέζει να προχωρήσετε σε γρήγορους ρυθμούς, όμως έτσι υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων επιλογών, αφού δεν προλαβαίνετε να σκεφτείτε λογικά τα βήματα σας. Σχέδια ανατρέπονται, ενώ εντάσεις υπάρχουν με συνεργάτες ή  στο χώρο της δουλειάς γενικότερα.  Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Αντίθετα ευνοϊκή είναι η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών.  Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή συζητήσεις και πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας, σας φέρνουν πιο κοντά στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου που είχατε ξεκινήσει το καλοκαίρι.    
AstroMeleti