Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/10/2011

Η σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας μας την ανάγκη να έρθουμε στο προσκήνιο προσπαθώντας να κερδίσουμε την αναγνώριση και το χειροκρότημα των άλλων. Το τετράγωνο με το Δία μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές, κάνοντας μας προκλητικούς ή και εξουσιαστικούς κάποιες φορές.
Κριός 21/03-20/04:  Το κλίμα σιγά –σιγά αλλάζει και όσο περνά η μέρα η διάθεσή σας ανεβαίνει και γίνεστε πιο εξωστρεφείς. Ουρανός και σελήνη σας χαρίζουν, δημιουργικότητα και εφευρετικότητα. Ο ενθουσιασμός σας ωθεί σε αλλαγές, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή σπίτι έρχονται στο προσκήνιο και ίσως σας οδηγήσουν σε υπερβολές και λάθει. Η υπεραισιοδοξία και η υπερβολική πίστη στον εαυτό σας μπορεί σήμερα ν’ αποτελέσει παγίδα για εσάς και τα σχέδια σας.  Προβλήματα στη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν εσάς των  τελευταίων ημερών.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί είστε σήμερα.  Πολλές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα και κάθε είδους επικοινωνιακή δραστηριότητα θα βρίσκετε στο σημερινό σας πρόγραμμα. Απρόσμενες συναντήσεις θα έχετε, με φίλους από το παρελθόν, οι οποίοι μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι.   Συγγενείς ή φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας και αυτό ίσως σας αποσυντονίσει.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί εύκολα θα παρασυρθείτε σήμερα σε υπερβολές.  Κάποιοι σκέφτεστε να δαπανήσετε κάποια χρήματα για ένα επαγγελματικό στόχο, όμως καλύτερα να μην ασχοληθείτε σήμερα μ’ αυτό. Ωστόσο η δημιουργικότητα σας αυξάνετε  και γίνεστε πιο εφευρετικοί σε επαγγελματικά θέματα.   
Λέων 23/07-23/08: Στον εαυτό σας επικεντρώνεστε σήμερα, επιδιώκοντας να κάνετε πράγματα που έχετε ανάγκη ή που θα σας ευχαριστήσουν. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται, ενώ ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά. Προσέξτε τις επιλογές σας γιατί οι ενθουσιασμός και η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους.  
Παρθένος 24/08-23/09: Όσο περνά η μέρα οι ρυθμοί σας πέφτουν σιγά- σιγά.  Γίνεστε πιο ευάλωτοι, ενώ ο κίνδυνος για υπερβολές και επιπολαιότητες αυξάνετε σήμερα. Άγχος και στρες μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.   
Ζυγός 24/09-23/10: Ενδιαφέρουσα και έντονη φαίνετε σήμερα η κοινωνική σας ζωή. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια απρόσμενη σχέση ή συνεργασία.  Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικονομικά γιατί είναι εύκολο σήμερα να κάνετε λάθει ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Καριέρα αλλά και γενικότερα θέματα αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η δημιουργικότητα σας αυξάνετε ενώ πολλοί θα έχετε καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες για τη δουλειά. Ίσως σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δουλειά στο σπίτι ή  σ’ ένα δικό σας χώρο. Συναισθηματικές υπερβολές και έντονη κτητικότατα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μια σχέση.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η ήδη αισιόδοξη φύση σας τονίζετε περισσότερο σήμερα και αυτό είναι κάποιες φορές θετικό αλλά παράλληλα κρύβει κινδύνους. Είστε πιο δεκτικοί σε νέες ιδέες και προτάσεις και εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές ή ακρότητες.   Κρατήστε χαμηλούς τόνους στη δουλειά και μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που αφορούν εργασιακά.  Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.  Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνετε ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια. Πολλοί από εσάς αναζητάτε περισσότερο νόημα στη ζωή σας και έλκεστε απ’ οτιδήποτε διεγείρει τα συναισθήματα σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να έχετε έσοδα, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε υπερβολές με στόχο να καλύψετε συναισθηματικές σας ανάγκες.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό τους, γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία και η πίστη στις δυνατότητες σας μπορεί να σας παραπλανήσουν. Προσπαθήστε να δείτε με αντικειμενικότητα τις καταστάσεις γύρω σας πριν πάρετε αποφάσεις. Ευχάριστα μηνύματα και εκπλήξεις περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών.
Ιχθείς 20/02-20/03: Εργασιακά αλλά και κάποια θέματα υγείας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Μην κάνετε υπερβολές και προσπαθήστε ν’ αποφύγετε ή και να κόψετε κακές και βλαβερές συνήθειες. Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από τη δουλειά και μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.  Επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις ή ιδέες θα προκύψουν, όμως χρειάζονται μελέτη για το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες. Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Ίσως κερδίσετε κάποια χρήματα ή προκύψει για εσάς μια νέα εισοδηματική πηγή.         
AstroMeleti