Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19/10/2011

Στο σπίτι της θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, τονίζοντας τις ευαισθησίες και τους συναισθηματισμούς μας. Η μέρα προβλέπεται ευχάριστη για εσάς των πρώτων ημερών. Τόσο τα οικονομικά, όσο και τα συναισθηματικά ευνοούνται. Αντίθετα τάση κατάθλιψης ή απογοήτευσης επικρατεί για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει τώρα ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα και λάθει του παρελθόντος.
Κριός 21/03-20/04:  Αισιόδοξοι και γεμάτοι ευεξία είστε εσείς των πρώτων ημερών. Η μέρα υπόσχεται εύνοια τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό τομέα. Είναι ευκολότερο σήμερα να τακτοποιήστε οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες.  Αντίθετα εσείς των  τελευταίων ημερών θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα ή δυσκολίες που έχουν προκύψει στον τομέα των σχέσεων.  Ίσως νιώσετε παραμελημένοι ή πιστεύετε ότι δεν αναγνωρίζετε η αξία σας και οι άλλοι δεν σας αποδέχονται. Μπορεί να είναι και έτσι…, όμως υπάρχει και η περίπτωση να είστε λίγο πιο συναισθηματικοί και εύθικτοι σήμερα, γι αυτό μην πιέσετε καταστάσεις.    
Ταύρος 21/04-21/05: Ιδανική μέρα για να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές σας σχέσεις. Είστε πιο ήπιοι και διαλλακτικοί στις συζητήσεις και αυτό σας βοηθά να βελτιώσετε  σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί. Από την άλλη η γοητεία που εκπέμπετε αυτό το διάστημα σας κάνει ελκυστικούς και βοηθά να γνωρίσετε καινούργιος ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Ανησυχία και κούραση κρύβει η μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών.  Εργασιακά  ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Προσπαθήστε να μην πιέζεστε και προσέξτε την υγεία σας.     
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η μέρα κυλά ευχάριστα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Βλέπετε τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά και είστε πιο αισιόδοξοι σήμερα. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να τα προωθήσετε με ευκολία. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών είστε πιεσμένοι και απογοητευμένοι. Οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν ούτε την αξία σας και τις προσπάθειες σας και αυτό σας πληγώνει και ρίχνει την αυτοπεποίθηση σας χαμηλά.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές και διασκέδαση τόσο στο χώρο του σπιτιού, όσο και στα κοινωνικά σας. Είστε πιο αισιόδοξοι και διαχυτικοί. Εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματα σας στους άλλους και τους χαρίζετε την αγάπη και τι φροντίδα σας. Τι κλίμα είναι διαφορετικό για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι δύσκολα θ’ αποφύγετε σήμερα εντάσεις, που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι ιδανική για να κάτσετε σπίτι και να χαλαρώσετε. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την ευκαιρία ν’ ασχοληθείτε με το σπίτι και να φτιάξετε μια ιδανική και ζεστή ατμόσφαιρα για εσάς και τους φίλους σας. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας βελτιώνονται και μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά.  Γραφειοκρατικά προβλήματα και καθυστερήσεις περιορίζουν εσάς των τελευταίων ημερών και σας απογοητεύουν.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα, χαρίζοντας σας πολύ ευχάριστες στιγμές με φίλους και  συγγενείς. Η καθημερινότητα γίνεται ευχάριστη ενώ βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά σήμερα. Αντίθετα…, απογοήτευση και δυσαρέσκεια νιώθετε εσείς των τελευταίων ημερών. Προβλήματα ή καθυστερήσεις γύρω από οικονομικά, περιορίζουν τη δράση σας και ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Ευκαιρίες για τόνωση των οικονομικών σας θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Άτομα κύρους ή ηλικιωμένα άτομα σας βοηθούν. Κούραση και μεγάλος φόρτος εργασίας περιμένει εσάς των τελευταίων ημερών. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας σας απορροφούν και περιορίζουν την ελευθερία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα είναι πολύ ευχάριστη, για εσάς των πρώτων ημερών και υπόσχετε ένα πολύ ρομαντικό αλλά και ερωτικό  κλίμα.  Προσωπικά σχέδια προωθούνται με ευκολία, αφού η γοητεία και ο μαγνητισμός σας δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Τελείως διαφορετικό το κλίμα για τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι σήμερα νιώθετε πιεσμένοι και ίσως και απογοητευμένοι.  Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας ταλαιπωρούν και σας περιορίζουν.  
Τοξότης 23/11-21/12: Ευνοϊκή μέρα τόσο για τα οικονομικά, όσο και για τα αισθηματικά σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες των πρώτων ημερών.  Φίλοι και συνεργάτες σας βοηθούν να ξεπεράσετε ανασφάλειες και άγχη γύρω από τα οικονομικά.  Συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών, αισθάνεστε απογοητευμένοι από άτομα και καταστάσεις γύρω σας και θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τα πράγματα και να πετάξετε ότι και όποιον πραγματικά δεν σας αξίζει. Σήμερα όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα γι’ αυτό.            
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολύ ευχάριστη κοινωνική ζωή θα έχετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών. Θα κάνετε κοινωνικές επαφές είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Όπως και να έχει και εσείς θα περάσετε καλά και οι άλλοι θα βρουν εσάς και  τις απόψεις σας ελκυστικά. Αντίθετα ένα βήμα πίσω πρέπει να κάνετε εσείς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με ανωτέρους και μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις προτάσεις ή τις απόψεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Φορτωμένο είναι σήμερα το πρόγραμμα σας. Οι δουλειές πολλές, όμως καταφέρνετε ν’ αντεπεξέλθετε. Επικρατεί ένα κλίμα ηρεμίας και συνεννόησης που βοηθά κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, να προωθήσετε τόσο  επαγγελματικά, όσο και προσωπικά σχέδια σας. Αντίθετα δυσκολίες αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι  θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τρικλοποδιές και εμπόδια για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο.  Μην πιέσετε σήμερα καταστάσεις και μην απογοητεύεστε.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Ρομαντική και ερωτική διάθεση επικρατεί σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον και κάνετε σχέδια και υπολογισμούς, για την υλοποίηση ενός στόχου. Αντίθετα περιορισμένοι αισθάνεστε εσείς των τελευταίων ημερών. Οικονομικές εκκρεμότητες δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε ελεύθερα και να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες.        
 AstroMeleti