Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/10/2011

Η σελήνη παραμένει στον Αιγόκερο, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε θέματα  τόσο επαγγελματικής, όσο και κοινωνικής αποκατάστασης. Γινόμαστε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί ενώ κανόνες και πρέπει χρωματίζουν την καθημερινότητα μας. Αναζητήσεις για το πόσο ευχαριστημένοι είμαστε από τη ζωή μας και πόσο υπεύθυνα  έχουμε αντιμετωπίσει την εξέλιξή της, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και μας προβληματίζουν.
Κριός 21/03-20/04: Πολλές  οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Κούραση και καθυστερήσεις θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας. Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη είναι ανύπαρκτη ή γίνεται μετ’ εμποδίων. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους γιατί δεν θα οδηγήσουν πουθενά...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Σε αναζήτηση νέων  επαγγελματικών προοπτικών βρίσκεστε σήμερα.  Αν και δύσκολα θα κάνετε εσείς οι Ταύροι μια αλλαγή, τώρα νομίζω πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και να τολμήσετε. Θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες έρχονται στο προσκήνιο.  Πολύ δουλειά και αρκετή κούραση υπόσχετε η μέρα. Βρείτε χρόνο για ένα διάλυμα και προσέξτε την υγεία σας. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εμπόδια καθυστερήσεις και έλλειψη συνεννόησης με τους άλλους, χαρακτηρίζει τη μέρα.  Οικονομικοί κυρίως λόγοι επηρεάζουν την ψυχολογία σας και ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε να γίνεται καταπιεστικοί με τους άλλους στην προσπάθεια σας να πάρετε επιβεβαίωση. Δημιουργικά σχέδια και συμφωνίες καθυστερούν ή αναβάλλονται.  Υπομονή, οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο.  Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας δημιουργούν ανασφάλειες και στην προσπάθεια σας  να κάνετε το καλύτερο, ίσως τελικά δημιουργήσετε αντιδράσεις.  Δυσκολίες και εντάσεις δημιουργούνται στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δύσκολα θα προωθήσετε σήμερα υποθέσεις που αφορούν  θέματα κατοικίας ή ακίνητης περιουσίας.    
 Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ανασφάλειες ίσως σας αναγκάσουν να φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις στην δουλειά, χωρίς την ανάλογη οικονομική ανταμοιβή. Από την άλλη και η καθημερινότητα σας είναι δύσκολη και γεμάτη υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν.  Όλο αυτό σας δημιουργεί νευρικότητα και ένταση. Χαλαρώστε και μην κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σας στοιχίσουν. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε  ατυχήματα λόγο βιασύνης ή εκνευρισμού.     
Παρθένος 24/08-23/09: Δυσκολίες και καθυστερήσεις γύρω από τα οικονομικά σας ρίχνουν τη διάθεση. Θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το τελευταίο διάστημα Προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία στα οικονομικά σας και να προωθήσετε κάποιες συνεργασίες, όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και συμφωνίες που ν’ αφορούν τα οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν  έξοδα που θα τονίσουν τις ανασφάλειες σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Κούραση και μελαγχολία χαρακτηρίζει τη μέρα σας.  Αλλαγές στο σπίτι ή οικογενειακές υποχρεώσεις, επηρεάζουν τους στόχους σας και  σας πιέζουν. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί φαίνεστε προδιατεθειμένοι για καβγά και μην προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν ακίνητα.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολλές και διαφορετικές οι ασχολίες σας σήμερα. Απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας πρέπει να τακτοποιηθούν, και αυτό σας αγχώνει. Εκνευρισμός και εντάσεις είναι πολύ πιθανά, καθώς θα υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Χαλαρώστε και επιλέξτε να κάνετε τα πιο απαραίτητα. Αποφύγετε την εμπλοκή σε παρασκηνιακές διαδικασίες και μην δίνεται δικαιώματα για σχόλια.
 Τοξότης 23/11-21/12: Ανασφάλειες και ανησυχία σας δημιουργούν οι εξελίξεις στα οικονομικά σας. Καθυστερήσεις και προβλήματα δεν σας επιτρέπουν την προώθηση ενός στόχου και αυτό θα σας μελαγχολήσει σήμερα. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην επικοινωνία  με φίλους, οι οποίοι μάλλον δεν συμφωνούν με τις θέσεις σας.   Αποφύγετε την εμπλοκή φίλων στα οικονομικών.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Καθυστερήσεις και δυσκολίες γύρω από θέματα καριέρας και αποκατάστασης δοκιμάζουν τις αντοχές σας σήμερα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους και μη κάνετε κανενός είδους συμφωνίες.  Η μέρα είναι πολύ κουραστική για κάποιους από εσάς και ίσως οι καταστάσεις σας ξεπεράσουν.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Δυσκολίες και καθυστερήσεις θα υπάρξουν στην προώθηση ενός σχεδίου. Ακόμη και οι δικοί σας ρυθμοί είναι χαμηλοί και δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας.  Κάποιοι έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε και αυτό δεν βοηθά. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και μπορεί να εκτεθείτε.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικές υποχρεώσεις ταλαιπωρούν τους περισσότερους από εσάς και δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Κοινωνικά πρότυπα σας περιορίζουν ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.  Οικονομικές συνεργασίες δεν ευνοούνται σήμερα και καλό θα ήταν να τις αποφύγετε.
AstroMeleti