Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2011

Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας, μιας και η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο του ζυγού. Γινόμαστε πιο διαλλακτικοί και ανεκτικοί με τους άλλους, προσπαθώντας να κρατήσουμε ισορροπίες στις σχέσεις μας. Ωστόσο, το τετράγωνο της σελήνης με τον Πλούτωνα δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια ηρεμίας. Εσωτερικές συγκρούσεις, φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και μας κάνουν καχύποπτους αλλά και εριστικούς με τους άλλους.  
Κριός 21/03-20/04:  Οι εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο σας πιέζουν και μπορεί να ωθήσουν κάποιους από εσάς σε ακραίες συμπεριφορές.  Προβληματισμοί γύρω από σχέσεις και συνεργασίες θα ταλαιπωρήσουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου...
           
Ταύρος 21/04-21/05: Εξελίξεις σε εργασιακά και θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Προβλήματα υπάρχουν με τους συνεργάτες, ενώ ανασφάλειες και φοβίες περιορίζουν τη δημιουργικότητα και την εξέλιξή σας.  Αποφύγετε τον έντονο ανταγωνισμό στον εργασιακό χώρο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ενώ αρχικά το κλίμα είναι ευχάριστο για τους Διδύμους, οικονομικοί προβληματισμοί και αδιέξοδα αγχώνουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και βγάζουν από μέσα σας αρνητικά συναισθήματα.  Οι εισοδηματικές σας πηγές αλλάζουν η εσείς μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε αλλαγές. Όπως και να έχει οι ανασφάλειες είναι πολλές και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Υπάρχει κίνδυνος εντάσεων και παρεξηγήσεων τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί και απόλυτοι με τους άλλους. 
Λέων 23/07-23/08: Δυσκολίες και προβλήματα στον εργασιακό τομέα. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και τη δουλειά, καλλιεργούν κλίμα αβεβαιότητας. Ίσως πρέπει να γίνεται πιο πρακτικοί και να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Συζητήσεις με συνεργάτες σήμερα κρύβουν κινδύνους εντάσεων και παρεξηγήσεων στον εργασιακό χώρο.      
Παρθένος 24/08-23/09: Υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο . Η έλλειψη αρμονίας και σταθερότητας στα οικονομικά, δημιουργεί ανασφάλειες και άγχη, ενώ πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας.  Συναισθηματικές εντάσεις προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και παιδιά. Μην γίνεστε καταπιεστικοί με τους άλλους.   
Ζυγός 24/09-23/10: Δυναμικοί και αρκετά διεκδικητικοί είστε σήμερα. Κάνετε πράγματα για εσάς, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα όλα τ’ αλλά.  Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σας βοηθούν να διεκδικήσετε περισσότερα και να πάρετε αρκετά απ’ αυτά. Ωστόσο ίσως γίνεται απόλυτοι και ανταγωνιστικοί, κυρίως στο χώρο του σπιτιού, δημιουργώντας εντάσεις με άτομα της οικογενείας.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Κουρασμένοι και άτονοι νιώθετε σήμερα, ενώ είναι διάχυτη μια τάση για απομόνωση και ηρεμία. Θέλετε να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αποφύγετε κρυφά σχέδια και  συζητήσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα κρύβει η μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Κοινωνικές επαφές, ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά θα σας απασχολήσουν.  Θα πρέπει να δείξετε ομαδικότητα και να είστε συνεργάσιμοι αν δεν θέλετε να υπάρξουν εντάσεις και διαφορές. Οικονομικές εξελίξεις σας αγχώνουν.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Κρατήστε χαμηλούς  τόνους και αποφύγετε παρεξηγήσεις τόσο με συνεργάτες, όσο και με δικούς σας ανθρώπους. Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας δεν βοηθούν.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το μέλλον μιας σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας σας αγχώνει σήμερα και βγάζει από μέσα σας συναισθήματα ζήλειας και ανταγωνισμού. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε εντάσεις και προωθείστε τα σχέδια σας μακριά από συναισθηματικές παρορμήσεις και εμμονές.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά είναι τα θέματα που προκύπτουν σήμερα ενώ σας προβληματίζουν επενδύσεις και  οικονομικές συνεργασίες. Φοβίες και ανασφάλειες και καχυποψία γίνονται εμπόδια στην προώθηση ενός στόχου.  
AstroMeleti