Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 30 & 31/10/10

Ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας αφού η σελήνη θα βρίσκεται στο Λιοντάρι το ζώδιο της χαράς, του φλερτ, της διασκέδαση. Πράγματα που μας αρέσουν και μας ικανοποιούν θα μπουν στην κορυφή του  προγράμματος του σαββατοκύριακου. Μπορεί να νιώσουμε διάχυτη μια αίσθηση γενναιοδωρίας τόσο σε υλικά όσο και σε συναισθηματικά.  

Κριός 21/03-20/04 : Μπορείτε ν’ αφήνετε για λίγο πίσω τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η αίσθηση να φλερτάρω, να ερωτευτώ να παίξω, να χαρώ θα είναι διάχυτη αυτό το σαββατοκύριακο γι εσάς τους κριούς. Με ευκολία θα μπορέσετε να βάλετε σε ισχύ ένα σχέδιο ή να οργανώσετε ένα ταξίδι ... 
Ταύρος 21/04-21/05: Αυτό το σαββατοκύριακο θ’ ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Προσέξτε τον τρόπο της συμπεριφοράς σας γιατί μπορεί να είναι αλαζονικός και να δημιουργηθούν εντάσσεις με τους γύρω σας. Μπορεί να σας βγουν κάποια απωθημένα που θ’ αφορούν οικονομικά.  Ιδιαίτερα την Κυριακή θα έχετε προβλήματα στην επικοινωνία.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν και η δουλειά ή κάποιο θέμα υγείας θα συνεχίσει να υπάρχεί εσείς θα τα’ αφήσετε λίγο πίσω. Πολλές επαφές, μετακινήσεις και συναντήσεις θα έχετε αυτό το σαββατοκύριακο. Θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Προσέξτε μόνο γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις λόγο εκνευρισμού.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Κάποιες ευχάριστες προκλήσεις θα υπάρξουν το Σάββατο για εσάς γι’ αυτό αν έχετε κάποια πρόσκληση δεχτείτε τη χωρίς όμως να κάνετε ιδιαίτερες σπατάλες. Το καθημερινό σας πρόγραμμα  πάντως έχει αρχίσει να είναι πολύ φορτωμένο. Προσέξτε λίγο και την υγεία σας γιατί μπορεί να περάσετε μια περιπετειούλα.      
Λέων 23/07-23/08: Αυτό το σαββατοκύριακο είναι δικό σας. Αν και τα θέματα σας με την οικογένεια ή το σπίτι είναι πάντα εκεί, εσείς θ’ ασχοληθείτε  με τον εαυτό σας και πράγματα που σας κάνουν κέφι. Παράλληλα θα αισθανθείτε καλά βλέποντας ότι οι άλλοι αποδέχονται τις απόψεις σας. Ένας νέος έρωτας ή ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο. Την Κυριακή θα είναι δύσκολη η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας.      
Παρθένος 24/08-23/09:  Αυτό που εσείς θα θέλατε για να περάσετε καλά αυτό το σαββατοκύριακο θα ήταν λίγη απομόνωση. Θέλετε να ξεκουραστείτε και αυτό βέβαια επηρεάζει τη σχέση σας με τους άλλους.  Θα σας χαροποιούσε να σας αφήνανε στην ησυχία σας. Μάλλον όμως δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα αλλά θα ξεκινήσουν κάποια προβληματάκια με άτομα της οικογένειας ή με το σπίτι.   
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και συνεχίζουν να υπάρχουν ζητήματα με τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά σας εσείς αποφασίζεται να είστε πολύ κοινωνικοί αυτό το σαββατοκύριακο. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και μπορεί μες’ από αυτούς να προκύψει και μια σχέση.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην σας επιτρέψουν να χαρείτε και να διασκεδάσετε όσο εσείς θα θέλατε. Θα πρέπει να οργανώσετε λίγο τα οικονομικά σας γιατί αρχίζει μια περίοδος δαπανών στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή για ένα θέμα υγείας.
Τοξότης 23/11-21/12: ξεκινά μια πολύ δημιουργική  περίοδος για εσάς. Η τόνωση της ζωτικότητας σας αλλά και της αυτοπεποίθησής σας, σας βοηθά να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά. Την Κυριακή μην φορτωθείτε υποχρεώσεις άλλων γιατί μπορεί να εκτεθείτε.      
Αιγόκερος 22/12-20/01:  θα είστε σε πολύ καλή διάθεση αυτό το σαββατοκύριακο. Η λίμπιντο σας ανεβασμένη θα σας οδηγήσει σε ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφο σας και όχι μόνο. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει το σαββατοκύριακο ένα παρασκήνιο που αφορά την οικογένεια.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα που αφορούν κάποιες σχέσεις σας δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε και να χαρείτε. Παρ’ όλα αυτά θα καταφέρετε να βγείτε με κάποιους φίλους. Ένας νέος στόχος ή μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί να ξεκινήσει μέσα σ’ αυτό το σαββατοκύριακο.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Κάποια μικρά προβλήματα θα εμποδίσουν την προώθηση των σχεδίων σας . Μπορεί εσείς οι ίδιοι να μην θέλετε ν’ ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας αλλά να προτιμήσετε να διασκεδάσετε λίγο και έτσι να μείνουν πίσω σχέδια ή επαγγελματικά ζητήματα.  Προσέξτε για μικροατυχήματα ή κάποιο κρυολόγημα.
AstroMeleti