Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 28/10/2010

Η σελήνη  σήμερα και αύριο θα βρίσκετε στο σπίτι της, στο ζώδιο του καρκίνου το οποίο και κυβερνά.  Μιλάμε λοιπόν για μια σελήνη που προσφέρει απλόχερα αγάπη, προστασία και φροντίδα πράγματα που θα θέλουμε και εμείς να δώσουμε. Θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού θα μας αγγίξουν περισσότερο. Θα θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι και να χαρούμε τη στοργή της οικογένειας μας.
Κριός 21/03-20/04 : Θα ασχοληθείτε με οικογενειακά ή θα θέλετε να μείνετε σπίτι και να ηρεμήσετε. Οι των πρώτων ημερών λόγω των αλλαγών που γίνονται στη ζωή τους μπορεί να βγάλουν κάποια αποθεωμένα σήμερα . Οι κριοί του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να υποστείτε  ψυχολογική πίεση από τους άλλους γύρω σας. Με την είσοδο του Άρη στον τοξότη σήμερα,  καινούργιοι δρόμοι σας ανοίγονται, παίρνετε  κάποιες αποφάσεις, και ίσως σας απασχολήσει μια δικαστική υπόθεση. Κάποιοι από εσάς θα σχεδιάσουν ένα μακρινό ταξίδι...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η είσοδος του Άρη στο τοξότη θα φέρει οικονομικά ζητήματα στην επιφάνεια και κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε. εσείς του πρώτου δεκαημέρου κάνετε ένα διάλυμα σήμερα στα γενικότερα προβλήματα που έχετε στο τομέα των σχέσεων και θα περάσετε καλά με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ένα βαρύ πρόγραμμα σήμερα γεμάτο υποχρεώσεις ή κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις θα μπλοκάρουν το πρόγραμμα σας.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα δουλειάς η καθημερινότητας θα σας απορροφήσουν, ειδικά εσάς των πρώτων ημερών. Και τα οικονομικά σας δεν σας αφήνουν αδιάφορους αντιθέτως θα έλεγα σε πολλούς από εσάς ρίχνουν το ηθικό.  Υποχρεώσεις από παιδιά η ερωτικό σύντροφο θα σας προβληματίσουν. Ο Άρης  στον τοξότη θα επηρεάσει τόσο τις επαγγελματικές , όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας προστάζει ν’ ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας. Οι των πρώτων  ημερών, αν και δεν παύουν να υπάρχουν προβληματάκια στις σχέσεις σας, σήμερα θα είστε ανεβασμένοι και θα περάσετε καλά. Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια δεν έχουν τελειωμό. Με την είσοδο του Άρη στο τοξότη εργασιακά ή θέματα υγείας θα είναι αυτά στα οποία θα δραστηριοποιηθείτε.    
Λέων 23/07-23/08: θέλετε λίγο να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε από την καθημερινότητα κυρίως σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτων. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν κάποια προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας. Επίσης θα πρέπει να προσέξουν  στις μετακινήσεις τους. Με την είσοδο βέβαια του Άρη στον τοξότη θα ανανεωθείτε.    
Παρθένος 24/08-23/09:  τα κοινωνικά σε πρώτο πλάνο σήμερα. Θέλετε να συναντηθείτε με φίλους , να βγείτε, να διασκεδάσετε. Ένα ταξιδάκι ή ακόμη και μια μονοήμερη εκδρομή είναι σίγουρα στο πλάνο σας. Μόνο οι του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να το σκεφτούν λόγο των οικονομικών. Θέματα  οικογενειακά ή που έχουν να κάνουν με ακίνητα θ’ αρχίσουν να σας απασχολούν από σήμερα με την  είσοδο του Άρη στον τοξότη.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η είσοδος του Άρη στο τοξότη, φέρνει πολλές υποχρεώσεις. Πολλές συζητήσεις , επαφές, μετακινήσεις, αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον κ.α. Σήμερα πάντως τα επαγγελματικά ή θέματα καριέρας είναι αυτά που σας ευαισθητοποιούν. Για σας των πρώτων ημερών κάποια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνια. Η επαφή με την πραγματικότητα, σ’ ότι αφορά τα προσωπικά σας, δεν αφήνει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να ηρεμήσετε και να χαρείτε.    
Σκορπιός 24/10-22/11: σήμερα νιώθετε ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Ειδικά εσάς των πρώτων ημερών κάποιος από το κοντινό σας περιβάλλον ή κάποιος που γνωρίσατε τελευταία και είναι άτομο κύρους μπορεί να σας βοηθήσει. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά του. Προβλήματα από το παρελθόν και απολογισμοί  θα προβληματίσουν τους σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που θα δραστηριοποιήσει ο Άρης με την είσοδό του στο τοξότη. Προσέξτε λοιπόν τα έξοδα να είναι ανάλογα των εσόδων.
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, δάνεια, ασφάλειες, εφορίες κλπ. θα είναι στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα. Ίσως η σύγκριση των οφειλών με το εισόδημα σας, σας δημιουργήσει ανασφάλειες. Με την είσοδο πάντως του Άρη στο ζώδιό σας θα γεμίσετε ενέργεια και οι αντοχές σας θ’ αυξηθούν.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες σήμερα στο προσκήνιο. Θα πρέπει να προσέξετε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών γιατί είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξη με κάποιους. Επαγγελματικά είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.  Με την είσοδο του Άρη στο τοξότη  ίσως δημιουργηθεί έντονο παρασκήνιο. Ή κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας, ή εσείς κινήστε παρασκηνιακά αυτό το διάστημα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Έχετε φορτωθεί υποχρεώσεις και προβλήματα τρίτων και αυτό σας πιέζει .  Οι του πρώτου δεκαημέρου σήμερα αισθάνεστε έντονα τις δυσκολίες και τις ένταση που υπάρχουν εδώ και καιρό στον επαγγελματικό  χώρο ή στη ζωή σας γενικότερα. Οι του δευτέρου δεκαημέρου είστε προβληματισμένοι με το μέλλον και τα σχέδια σας. Ο Άρης στον τοξότη θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και πιο δραστήριο με τους στόχους σας.  Η επαφή με  φίλους και οι παρέες θα γίνει πιο έντονη τον επόμενο μήνα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Επαγγελματικά, θέματα καριέρας ή αποκατάστασης θα δραστηριοποιηθούν με την είσοδο του Άρη στον τοξότη.  Πάντως σήμερα είναι μια καλή μέρα για τα ψαράκια που ευνοεί προσωπικά και συναισθηματικά. Τα θετικά συναισθήματα που θα υπάρχουν, θα βοηθήσουν στις ιδέες και την επαναξιολόγηση των σχεδίων, που κάνουν οι των πρώτων ημερών μόνο αυτή την περίοδο.  Τα  ψαράκια του δευτέρου δεκαημέρου θα ασχοληθούν με υποχρεώσεις που θα έχουν  από κάποια συνεργασία ή συλλογική δουλειά.
AstroMeleti

2 σχόλια:

Μάνια Σ. είπε...

Λιονταράκι, και η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν έχω και πολύ όρεξη να μιλήσω, κυρίως με Αθήνα ...
Χμμ Θα ανανεωθώ ε? Δηλαδή? Να πάρω παραμάσχαλα καμιά πιστωτική? χαχα

AstroMeleti είπε...

Τι σου έκανε η καημενούλα η Αθήνα και της κρατάς μούτρα...
Καταλαβαίνω ότι σας λιονταράκι δεν είσαι σε καλή διάθεση. Το Σαββατοκύριακο όμως δεν είναι μακριά και θα είναι όλο δικό σου. χτένισε καλά τη χαίτη σου και βγες να καταπλήξεις τα πλήθη.
Κλαπ(χτύπημα στο χέρι).
Άσε κάτω την πιστωτική και άκου... Ξεκίνησε από χτες μια πολύ δημιουργική περίοδο για τα λιονταράκια, που θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου. Μπορείς να κάνεις σχέδια τα οποία θα έχουν σίγουρα προοπτική και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Παίξε και κανένα λόττο 29/11-02/12. Θέματα που έχουν σχέση με παιδιά και ερωτικά παιχνίδια θα είναι επίσης στο πλάνο σου αυτό το διάστημα.
Προς το παρόν όμως ετοιμάσου για ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο.