Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 26/10/2010

Κριός 21/03-20/04 : οι κριοί του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε σήμερα, με τη βοήθεια κάποιων κοντινών σας ανθρώπων,  να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Ενώ οι του πρώτου δεκαημέρου έχουν μια εύνοια στα επαγγελματικά στα οποία είναι αφοσιομένοι το τελευταίο διάστημα. Ίσως σας βγει σε καλό ένα ρίσκο που μπορεί να πήρατε...

Ταύρος 21/04-21/05: Θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά ή μπορεί να ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά για οικονομικούς λόγους. Ένα φιλόδοξο σχέδιο ( πιθανότατα αφορά συνεργασίες) που έχουν οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου σήμερα δείχνει να προχωράει.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη βρίσκετε  σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι θ’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας σήμερα και θα νιώσετε ικανοποίηση και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Κάποιοι μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβληματάκια ή να χρειαστεί ν’ αναλάβετε υποχρεώσεις από έναν  ερωτικό σύντροφο ή ένα παιδί.  Οι του πρώτου δεκαημέρου θα κάνετε σκέψεις για θέματα δουλειάς ή υγείας που θα σας βοηθήσουν.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η εσωστρέφεια σας ή η απόφαση να μείνετε σπίτι σήμερα για να ξεκουραστείτε θα βοηθήσει στις σχέσεις με άτομα της οικογενείας.  Κυρίως οι του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε μια σχέση ή συνεργασία, θα δουν όμως ότι υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.
Λέων 23/07-23/08: Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου κάποια οικογενειακά προβλήματα θα σας αλλάξουν το καθημερινό πρόγραμμα. Προσέξτε λίγο και την υγεία σας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου με αφορμή κάποιο στόχο σας θα προχωρήσετε σε αλλαγές. Φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν.
Παρθένος 24/08-23/09:  Επαφές, συζητήσεις και γενικότερα μέσα από θέματα επικοινωνίας θα τονιστεί πολύ η αυτοπεποίθηση σας σήμερα.   Οι παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν  τα οικονομικά τους.
Ζυγός 24/09-23/10: Ένα οικογενειακό ζήτημα ή ένα θέμα που αφορά  τι σπίτι θα τονιστεί λόγο οικονομικών. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Κάποιο δυνατό πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον σας βοηθάει  σε προσωπικά ζητήματα και ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε.  Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που σας απασχολούν αυτές τις μέρες.
Τοξότης 23/11-21/12: Οι του πρώτου δεκαημέρου σήμερα μπορεί να δείτε τα οικονομικά σας να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ενώ οι τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου μέσα από κάποιες συγκρούσεις στις σχέσεις καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να σταθεροποιήσουν κάποιες φιλίες.
Αιγόκερος 22/12-20/01: είναι μια μέρα που οι αιγόκεροι των πρώτων ημερών αισθάνονται έντονα την ανάγκη να αλλάξουν. Αυτό μπορεί να τους πιέσει περισσότερο γιατί οι αλλαγές είναι ριζικές και γίνονται δύσκολα.  οι του δευτέρου δεκαημέρου νιώθουν πιο βαριές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις γιατί σήμερα θέλουν να λειτουργήσουν πιο χαλαρά στο καθημερινό τους πρόγραμμα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης θ’ απορροφήσουν σήμερα όλη την ενέργειά σας. Πιέσεις σ’ αυτό τον τομέα μπορεί να σας οδηγήσουν και σε αλλαγή αυτών που πιστεύατε μέχρι σήμερα.
Ιχθείς 20/02-20/03: τα ψαράκια του πρώτου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδια τους και να υλοποιήσουν στόχους. Φίλοι θα σας βοηθήσουν. Μια αίσθηση πίεσης από το σπίτι και την οικογένεια ή μια εσωτερική πίεση τονίζει  κάποια κληρονομικά ζητήματα ή τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Ότι και να είναι καλείστε να το τακτοποιήσετε.   
AstroMeleti