Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 01/11/2010

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της εργασίας, του καθημερινού μας προγραμματισμού  και της υγείας. Θα μείνει στο ζώδιο αυτό έως και τη Τρίτη,  οπότε το ενδιαφέρον μας θα στραφεί σε αυτούς τους τομείς. Θα υπάρχει μια τάση κριτικής, ανάλυσης των πραγμάτων ενώ παράλληλα μπορεί να γκρινιάξουμε λίγο αυτό το διήμερο.
Κριός 21/03-20/04 : Αναλύοντας θέματα εργασιακά ή βάζοντας σε μια τάξη το καθημερινό σας πρόγραμμα θα μπορέσετε να βελτιώσετε ή να προωθήσετε θέματα οικονομικά η να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες. Προσέξτε γιατί αναλύοντας πολύ τα σχέδια σας τους βάζετε όρια και τα φρενάρετε χωρίς λόγο στην ουσία. Πιθανές συγκρούσεις στα επαγγελματικά...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Μια μέρα με συναισθηματικό ενδιαφέρον, νιώθετε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Μια αίσθηση που θα σας βοηθήσει να έχετε εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων. Θα μπορέσετε να πάρετε με ευκολία αποφάσεις για το μέλλον σας.  Θέματα οικονομικά όμως θα μείνουν πίσω σήμερα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το σπίτι ή άτομα της οικογένειας και αυτό δεν σας αρέσει. Θα υπάρξουν δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις σας. Το πρόγραμμά σας πάντως σήμερα είναι φορτωμένο και ίσως υπάρξουν γεγονότα στο χώρο της εργασίας ή της υγείας. Θα έχετε οικονομική στήριξη από άτομο κύρους ή μπορεί αν έχετε π.χ. ζητήσει ένα δάνειο, σήμερα να μάθετε ότι έχει εγκριθεί.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Μια μέρα με πολλές επαφές και μετακινήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε κάποια υπηρεσία σε κάποιο άτομο από το κοντινό περιβάλλον σας. Θα υπάρξει βελτίωση στη συναισθηματική σας ζωή ενώ παράλληλα θα έχετε κάποιες δυσκολίες στη δουλειά ή το πρόγραμμα σας. Η κριτική σας τάση σήμερα θα τονίσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους.      
Λέων 23/07-23/08:  Ο προγραμματισμός των οικονομικών σας είναι το θέμα της ημέρας και αυτό που θα σας χαλάσει τη διάθεση και θα σας ρίξει ψυχολογικά.  Προσπαθώντας να βάλετε τάξη στα οικονομικά μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος.         
Παρθένος 24/08-23/09:  Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας θ’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και πράγματα που σας ικανοποιούν και σας δίνουν αυτοπεποίθηση.  Ευνοούνται κοινωνικές επαφές και συζητήσεις. Αν και Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να πάτε ένα ταξιδάκι ενώ κάποιοι άλλοι σήμερα ίσως πραγματοποιήσουν μια μετακόμιση. Ωστόσο εντάσεις σε θέματα οικογενειακά ή του σπίτι δεν θα λείψουν ειδικά για εσάς των πρώτων ημερών      
Ζυγός 24/09-23/10: Κουρασμένους ή πεσμένους σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Κάποιος σας στηρίζει τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά.  Να είστε προσεκτικοί σήμερα στις μετακινήσεις σας. Αλλαγές που σκέπτεστε να κάνετε στο χώρο της οικογένειας ή σε κάποιο ακίνητο σήμερα τονίζονται και θα σας προβληματίσουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Φίλοι και γνωστοί θα μπουν  στο μικροσκόπιο σας σήμερα. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις σε κάποιες σχέσεις ενώ μια σχέση από το παρελθόν θα σας προβληματίσει και πάλι. Προσοχή στα οικονομικά γιατί μπορεί να κάνετε άσκοπα έξοδα.  
Τοξότης 23/11-21/12: Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν σήμερα και πιο συγκεκριμένα οι οικονομικές απολαβές από το επάγγελμα σας. Ο Άρης στο ζώδιο σας φέρνει δράση αλλά και ένταση. Για να αποφύγετε λοιπόν τους εκνευρισμούς και την ένταση, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, βρείτε κάποιες δραστηριότητες που απορροφήσουν την έντονη ενεργητικότητα  σας. 
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Παίρνετε κάποιες αποφάσεις που σας ευνοούν κοινωνικά. Προσέξτε μόνο γιατί κάποιοι μπορεί να κανονίζουν ή να κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας. Σήμερα πάντως ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές.        
Υδροχόος 21/01-19/02: θα προσπαθήσετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να δείτε πως θα τακτοποιήσετε οφειλές προς τρίτους. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματισμούς  ως προς την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Ή αν είχατε κανονίσει ένα γάμο το ξανασκέφτεστε. Θα πρέπει να παραβρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν θα σας είναι εύκολο.
Ιχθείς 20/02-20/03: Σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν σήμερα στο συναισθηματικό σας μικροσκόπιο. Ποιες σας αρέσουν και ποιες όχι.  Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε, σε ποιο δρόμο θα βαδίσετε. Κάποιος φίλος με κοινωνική δύναμη μπορεί να σας βοηθήσει.   
AstroMeleti