Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 29/10/2010

Κριός 21/03-20/04 : Η σύνοδος του ήλιου με την ανάδρομη  Αφροδίτη σήμερα, θα τονίσει κάποια προβλήματα ή δυσκολίες που έχετε στα οικονομικά αυτό το διάστημα. Θα έχετε τη στήριξη φίλων ή και κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε...
  
Ταύρος 21/04-21/05: η επαναξιολόγηση όλων των σχέσεων ή συνεργασιών σας συνεχίζεται και σήμερα θα τονιστεί περισσότερο. Ο απολογισμός γι αυτές τις σχέσεις   μπορεί ή να  σας πληγώνει να σας κάνει να νοσταλγείτε κάποια άτομα. Διευκολύνονται θέματα επικοινωνίας και επαφών γι’ αυτό μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες μέσα από εκεί.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το τι θα κάνετε τελικά  με εργασιακά -πρακτικά θέματα ή υγείας είναι αυτό που σας απασχολεί. Κάτι που θα σας πουν μάλλον θα ακούσετε από τρίτους  κάνει πιο έντονους τους προβληματισμούς σας. Προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η ρευστότητα στα προσωπικά σας γίνεται πιο έντονη σήμερα προκαλώντας σας ανασφάλειες.  Μια ερωτική σχέση,  δημιουργικά σχέδια ή κάποιο ρίσκο που θέλετε να πάρετε μπορεί ν’ αναθεωρηθούν. Οι των τελευταίων ημερών έχετε κάποιες ευκαιρίες από το εξωτερικό ή που έχουν σχέση με εξωτερικό. Μπορεί να είναι ακόμη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.     
Λέων 23/07-23/08: Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια  τονίζονται σήμερα και μπορεί να σας δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική συγκίνηση.  Οι των τελευταίων ημερών έχετε μια εύνοια στα οικονομικά. Θα μπορούσατε αν θέλατε να παίξετε και κάποιο τυχερό παιχνίδι.    
Παρθένος 24/08-23/09:  και σήμερα είναι μια μέρα που θέλετε να την περάσετε με τους φίλους σας διασκεδάζοντας. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους φίλους ή ν’ ανανεώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας.   
Ζυγός 24/09-23/10: Ο ήλιος σήμερα έρχεται να τονίσει θέματα οικονομικά και λάθει που πιθανόν έχετε κάνει στη διαχείριση των οικονομικών ή των συναισθηματικών σας. Ευκαιρίες για δουλειά ή στη δουλειά μπορεί να έχετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών. Οπότε αν θέλετε δουλειά δεν έχετε παρά να το κοιτάξετε έντονα σήμερα.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσπαθείτε εδώ και καιρό να αξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας. Σήμερα όλο αυτό το μπέρδεμα που περνάτε θα γίνει ποιο έντονο. Μην πάρετε λοιπόν σήμερα σημαντικές αποφάσεις.   
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά και σήμερα το θέμα που σας αγγίζει περισσότερο. Οι των τελευταίων ημερών να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στο πως χειρίζεστε οικογενειακά ζητήματα.   Ενώ οι των πρώτων ημερών μάλλον θα επιλέξουν να μείνουν μόνοι σήμερα κάνοντας τον απολογισμό τους. Καλό είναι να κρατήσετε για εσάς τα συναισθήματα και τις σκέψεις που θα έχετε.  
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Σήμερα ευνοούνται θέματα επικοινωνίας οπότε θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας με τα οποία έχετε πρόβλημα. Κοινωνικές υποχρεώσεις ή θέματα που αφορούν συλλογική δουλειά θα σας φορτίσουν σήμερα συναισθηματικά. Προσέξτε την κοινωνική σας συμπεριφορά.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Η δουλειά ή θέματα υγείας είναι αυτά που σας απασχολούν σήμερα. Οι των τελευταίων ημερών θα έχετε εύνοια στα οικονομικά μέσα από κοινωνικές επαφές ή συλλογική δουλειά. Ενώ οι των πρώτων ημερών δεν μπορείτε ακόμη να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Σήμερα μπορεί μέσα από μια σχέση να γίνει πιο έντονη ή ανασφάλεια σας για το μέλλον.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Τα αισθηματικά σας ζητήματα σήμερα ευνοούνται. Αισθάνεστε ανεβασμένο και έτοιμοι για όλα. Οι των πρώτων ημερών βέβαια μπορεί να είναι προβληματισμένοι για την πορεία ενός σχεδίου τους. Κάποια πρακτικά θέματα μπορεί να δημιουργούν  καθυστερήσεις ή αναβολές.   Οι του τελευταίου δεκαημέρου έχουν μια επαγγελματική ευκαιρία ή ευκαιρία αποκατάστασης.

Astromeleti