Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 25/10/2010

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σελήνη στο ζώδιο των διδύμων. Θα υπάρχει η διάθεση να χαλαρώσουμε, να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα ή να τα δούμε λίγο πιο απλά, μπορεί και πιο επιπόλαια-επιφανειακά  Αν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ένα κοντινό ταξιδάκι ή μια εκδρομή σίγουρα θα το κάνουμε. Παρθένοι, Τοξότες & ιχθείς θα έχουν μια ένταση, έναν  εκνευρισμό.   
Κριός:  Πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις  θα  έχετε μέσα στη μέρα.  Οικονομικά η κληρονομικά  θέματα επανεξετάζονται δημιουργώντας σας συναισθηματικά μπερδέματα. Παρόλα αυτά θα υπάρξει λύση που θα σας ξεαγχώσει...
    
Ταύρος: Η διαχείριση των οικονομικών σας  είναι αυτό που σας απασχολεί και μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλειες.  Φίλοι θα σας στηρίξουν. Μια συλλογική δουλειά μπορτεί να σας δώσει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Μην κάνετε σήμερα συζητήσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.
Δίδυμοι: Με τη σελήνη στο ζώδιο σας, τα προσωπικά σας θα είναι οι πρωταγωνιστές σήμερα. Μπορεί να σας προκύψει μια ξαφνική ευκαιρία στα επαγγελματικά   ή να βρεθούν λύσεις αν υπήρχαν προβλήματα σ’ αυτό τον τομέα.
Καρκίνος: Τσαγκαροδευτέρα σήμερα.  Μάλλον αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για ξεκούραση.  Όμως μπορεί σήμερα να έχετε μια απρόσμενη ευκαιρία  που αφορά εργασία και οικονομικά. Μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές αδυναμίες.
Λέων: οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές σήμερα ενώ εσείς μπορεί να θέλετε να μείνετε σπίτι και να ηρεμήσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.  
Παρθένος: Σήμερα ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας ή με θέματα γενικότερης αποκατάστασης. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών ευνοούνται οπότε μπορείτε να τα προχωρήσετε. Προσέξτε τις συζητήσεις με το κοντινό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να βγάλετε κάποια απωθημένα.
Ζυγός: μέσα στη γενικότερη πίεση, σήμερα είναι μια καλή μέρα με ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς.  Προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σας μόνο γιατί, θέλοντας να πάρετε περισσότερα μπορεί να χάσετε και από αυτά που ήδη έχετε.  
Σκορπιός: οικονομικά ή θέματα που αφορούν κληρονομιές είναι στην κορυφή της ατζέντας και θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο αν ασχοληθείτε σήμερα. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα (κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών).  
Τοξότης: σχέσεις και συνεργασίες είναι αυτά που σας απασχολούν σήμερα. Αν χρειαστείτε βοήθεια θα τη βρείτε μεσ’ από την οικογένεια σας.  Οι των πρώτων ημερών συνεχίζεται να έχετε συναισθηματικά μπερδέματα κάνοντας τον απολογισμό σας.
Αιγόκερος: Το καθημερινό σας πρόγραμμα και η δουλειά είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Ξαφνικές μετακινήσεις και επαφές με καινούργιους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσουν. Οι των πρώτων ημερών μην κάνετε σήμερα συζητήσεις με φίλους γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.
Υδροχόος: Πολύ καλή μέρα η σημερινή με οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει ν’ αφήσετε να πάνε χαμένες. Οι των πρώτων ημερών μόνο μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα στη διαχείριση των επαγγελματικών ή και της ζωής τους γενικότερα. Σκέψεις που δεν εξωτερικεύουν μαζί με έντονα συναισθήματα τους έχουν μπλέξει λίγο.
Ιχθείς: κάποια προβλήματα στα οικογενειακά θα σας αγγίξουν σήμερα.  Μην ξεχνάτε ότι είστε από τους ευνοημένους έως το τέλος του χρόνου οπότε μην αφήνετε πράγματα της καθημερινότητας να σας δημιουργούν προβλήματα και προχωρήστε τα σχέδια σας.     
Astromeleti