Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 02/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Δύσκολα θα καταφέρετε να επιστρέψετε στους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Νιώθετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, ενώ υπάρχει έντονη τάση για διασκέδαση και φλερτ. Πρόκειται για μια ευχάριστη μέρα που όμως μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί δεν θα δυσκολευτείτε να ξοδέψετε χρήματα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Η προσοχή σας στρέφετε σε θέματα ασφάλειας αλλά και υποθέσεις που αφορούν  το σπίτι και την οικογένεια. Έντονο πάθος και παλιότερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη.   Αποφύγετε ανταγωνισμούς και εντάσεις.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η εβδομάδα ξεκινά με γρήγορους ρυθμούς και πίεση. Από τη μια μπορεί να έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε, ωστόσο η πίεση της ημέρας θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές.  Μην εμπιστευτείτε σήμερα το ένστικτό σας και αποφύγετε ψέματα και μυστικές διαδικασίες γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες επιλογές.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Πολλοί μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να καλύψετε ανασφάλειες οικονομικής ή συναισθηματικής φύσης, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε κοινωνικές επαφές σήμερα γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε από φίλους, σε επιπόλαιες επιλογές και οικονομικά ρίσκα. Προσέξτε τα έξοδά σας.
 Λέων 23/07-23/08: Η προσοχή σας σήμερα στρέφετε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Επιλέγετε να κάνετε πράγματα που θέλετε ή σας ευχαριστούν, ωστόσο η μέρα κρύβει παγίδες και υπερβολές και καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα κρύβει τάση εσωστρέφειας για πολλούς από εσάς. Ενισχύονται  οι ανασφάλειές σας, ωστόσο πολλοί θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τη συναισθηματική πίεση, κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον.  Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τα σχέδια σας, αρκεί ν’ αποφύγετε τις υπερβολές και τα μεγαλεπήβολα σχέδια.
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις. Θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι και να σας στηρίξουν. Οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους ευνοούνται και διαπραγματεύσεις ή  συνεργασίες θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η διάθεση και το ενδιαφέρον σας, σήμερα θα στραφούν σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Οι επαφές με ανωτέρους ή άτομα κύρους ευνοούνται, ενώ θα μπορούσατε να προωθήσετε υποθέσεις που σχετίζονται τόσο με τις επαγγελματικές, όσο και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Η διαλλακτικότητα και η καλή συνεργασία θ’ αποτελέσει σήμερα το κλειδί της επιτυχίας.    
Τοξότης 23/11-21/12: Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός ενισχύονται σήμερα και μπορεί να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες επιλογές στα εργασιακά ή σε θέματα υγείας. Μην αμελήσετε θέματα δουλειάς και αποφύγετε υπερβολές στον εργασιακό χώρο. Προσέξτε την υγεία σας σήμερα και μην κάνετε καταχρήσεις που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Κλίμα έντασης και ανταγωνιστική διάθεση θα επικρατήσει και σήμερα. Αισθήματα κτητικότητας και υπερβολικές απαιτήσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και κάποιες σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε μεγάλα ρίσκα, ή αποφάσεις για τα οικονομικά.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οι αντιδράσεις σας σήμερα επηρεάζονται από τους άλλους, οπότε οι εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα επηρεάσουν τη διάθεση αλλά και τη συμπεριφορά σας. Θα υπάρξουν προκλήσεις σε θέματα ακινήτων ή οικογένειας, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, αποφεύγοντας τις υπερβολές.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πρόγραμμά σας μπορεί να παραμένει φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις, ωστόσο εσείς δεν φαίνετε να έχετε  διάθεση για δουλειά. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές και μην αμελήσετε υποχρεώσεις σας γιατί μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο τη δουλειά και τη δημόσια εικόνα σας.
AstroMeleti