Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 01/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Έντονη δημιουργικότητα, καλή διάθεση και ενθουσιασμός, θα επικρατήσουν στο ξεκίνημα αυτού του μήνα, τουλάχιστον για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Πνέει αέρας ανανέωσης και δεν αποκλείεται να προκύψουν φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες που θα σας ωθήσουν σε αλλαγές. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών, φαίνεστε προβληματισμένοι ή απογοητευμένοι από μια σχέση. Ίσως νιώθετε ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και αυτό σας στενοχωρεί...

Ταύρος 21/04-21/05:  Υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο ή στο χώρο του σπιτιού θα  κουράσουν σήμερα πολλούς από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε νοσταλγία για το παρελθόν. Κλίμα ψυχρότητας και απογοήτευσης επικρατεί, ιδιαίτερα  για εσάς των τελευταίων ημερών. Ένα παροδικό πρόβλημα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρεί. Σε καλύτερη διάθεση εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα περάσετε πιο ευχάριστα σήμερα και με τη γοητεία σας θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τους άλλους και να προωθήσετε σχέδια και στόχους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη δραστηριότητα και πολλές κοινωνικές επαφές υπόσχετε η μέρα. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να φανούν χρήσιμες για εσάς, ενώ ευνοούνται και παρασκηνιακές σχέσεις ή επαφές.  Μη μείνετε σπίτι σήμερα. Βγείτε έξω και διεκδικήστε όλα όσα θέλετε. Μια πληροφορία ή άτομα του κοντινού  περιβάλλοντος, θα στενοχωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Τα οικονομικά σας μπορεί να σας δημιουργούν ανασφάλειες και προβληματισμούς αυτή τη περίοδο. Ωστόσο σήμερα, οι προβληματισμοί αυτοί σας βοηθούν να γίνεται πιο ευρηματικοί και να προωθήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά. Έξοδα θα προκύψουν από κοινωνικές επαφές ή υποχρεώσεις. Προβλήματα στο σπίτι και δυσκολίες στις σχέσεις με τ’ άτομα της οικογενείας, προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών.      
 Λέων 23/07-23/08: Μετά από δυο υποτονικές μέρες, σήμερα επιστρέφει και πάλι η αισιοδοξία και ο δυναμισμός. Φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και τα επαγγελματικά προωθούνται. Οι σχέσεις με ανωτέρους βελτιώνονται, ενώ ευνοούνται κοινωνικές επαφές με προϊσταμένους ή άτομα κύρους. Δύσκολη μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι ή περιορισμένοι από προβλήματα και  υποχρεώσεις. Κάντε λίγη υπομονή και μην πιέσετε σήμερα καταστάσεις.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί σήμερα πέφτουν, ενώ μπορεί να δοθεί έμφαση σε παρασκήνιο και  μυστικά. Τα σχέδια σας ευνοούνται ενώ πολλοί από εσάς οργανώνετε μια απόδραση από την καθημερινότητα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.  Δυσκολίες στα οικονομικά περιορίζουν εσάς των τελευταίων ημερών και προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους για να  βελτιώσετε το εισόδημά σας. Φοβίες καταβάλουν πολλούς από εσάς και σήμερα δεν είναι κατάλληλη  μέρα για ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά και θέματα κτίσεων.       
Ζυγός 24/09-23/10: Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Συλλογικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, βοηθούν να  βελτιώσετε τις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και  καινούργιες και σημαντικές γνωριμίες. Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει διακυμάνσεις και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί, εντελώς ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε πράγματα για μια σχέση σας που δεν βλέπατε μέχρι τώρα. Οικονομικά θέματα ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείτε από τη στήριξη κάποιων ανθρώπων, ωστόσο η ψυχολογική και σωματική κούραση που νιώθετε μπορεί να μην σας αφήσει να δείτε τις ευκαιρίες. Προσπαθήστε να δείτε το φως μέσα στο σκοτάδι.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα, σας κάνουν πιο ευρηματικούς και σήμερα μπορεί να δείτε τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά και ν’ ανακαλύψετε τρόπους βελτίωσης της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητας σας. Παλαιότερες αποφάσεις και επιλογές ίσως πρέπει να επανεξεταστούν, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο προβλήματα του παρελθόντος, άγχος ή μια γενικότερη σύγχυση δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Ίσως δεν έχετε κλείσει ακόμη όλους τους λογαριασμούς σας, γι’ αυτό και συναντάτε εμπόδια.
Τοξότης 23/11-21/12: Ενισχύεται σήμερα η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Θέλετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και γιατί όχι… να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Οι προκλήσεις είναι πολλές για εσάς των πρώτων ημερών και θα έχετε τη δυνατότητα, αν θέλετε, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σήμερα και να πάρετε σημαντικές  αποφάσεις που δεν είχατε τολμήσει να πάρετε στο παρελθόν. Φίλοι ή οι εξελίξεις σε μια συλλογική δουλειά, θ’ απογοητεύσουν εσάς των τελευταίων ημερών.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η μέρα κρύβει έντονα συναισθήματα, πάθος αλλά και ανταγωνισμούς. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται το προσκήνιο και  σας ωθούν να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα οικονομικά ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και είναι πολύ πιθανό να βρείτε ξαφνικά μια στήριξη που δεν περιμένατε. Αν και η μέρα είναι ιδανική για να χαρείτε και να διασκεδάσετε εσείς των τελευταίων ημερών, υποχρεώσεις και άγχος στα επαγγελματικά δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια ευχαρίστησης.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Το ενδιαφέρον σας σήμερα επικεντρώνετε σε σχέσεις ή συνεργασίες. Φρέσκιες ιδέες, απρόσμενες συναντήσεις ή καινούργιες γνωριμίες, θα δώσουν ώθηση στα σχέδια σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με το σύντροφο σας, να κάνετε πράγματα μαζί καταφέρνοντας έτσι να έρθετε πιο κοντά. Ένα μικρό ταξίδι μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Το κλίμα δεν είναι ίδιο για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να νιώθετε απογοητευμένοι με τους άλλους, καθώς πιστεύετε ότι δεν σας στηρίζουν και δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε σήμερα με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μεγάλος φόρτος εργασίας και κούραση σήμερα για πολλούς από εσάς. Ωστόσο, εργασιακά θέματα προωθούνται ενώ απρόσμενα έσοδα μπορεί να προκύψουν από τη δουλειά, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ευχάριστες συναντήσεις ή ένα ταξιδάκι μπορεί να προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως οι δυσκολίες στα οικονομικά ή οι υποχρεώσεις στη δουλειά, δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε ή ν’ αντεπεξέλθετε με ευκολία. Μην απογοητεύεστε γιατί  μπροστά σας είναι τα καλύτερα.
AstroMelei