Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 27/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Έντονη δραστηριότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα σας χαρακτηρίσει σήμερα. Πολλές μετακινήσεις, επαφές, σκέψεις και συζητήσεις, μπορεί να σας κουράσουν αλλά θα σας δώσουν και ευχαρίστηση. Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται και πολλοί από εσάς θα έχετε σήμερα έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες που σας ανοίγουν το δρόμο για αλλαγές.  Η μέρα είναι απαιτητική και ίσως θα πρέπει ν’ ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για να καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε. Εκνευρισμός και αναστάτωση δεν θα λείψουν, και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μείνετε ήρεμοι γιατί νεύρα και βιασύνη μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε οτιδήποτε θα την έβαζε σε κίνδυνο.  Φίλοι ή συγγενικά πρόσωπα μπορεί να ζητήσουν τη βοήθεια σας...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Πολλοί θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που μπορεί να σας αναστατώσουν, όμως αν τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα μπορεί να βρείτε λύσεις. Άτομα κύρους ή ηλικιωμένα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ αντίθετα φίλοι ή γενικότερα άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, με κάποιο τρόπο να σας παρασύρουν σε έξοδα.  Όπως και να έχει, προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα, που μοναδικός τους στόχος είναι η συναισθηματική σας ικανοποίηση.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και αυτό σας φέρνει  στο επίκεντρο των εξελίξεων σήμερα. Νιώθετε πιο αισιόδοξοι και δυναμικοί, ενώ προτεραιότητα θα δώσετε στα δικά σας θέλω. Τα προβλήματα κι οι καθυστερήσεις σε υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά ή θέματα ακινήτων συνεχίζονται και σήμερα θα αναστατώσουν αρκετούς από εσάς των πρώτων ημερών.  Όνειρα και επαγγελματικές φιλοδοξίες μπορεί να σας παρασύρουν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Μέρα ξεκούρασης και περισυλλογής η σημερινή. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να είστε αγχωμένοι με τη ρευστότητα που επικρατεί γύρω σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή ή την καριέρα σας.  Ωστόσο αυτή τη περίοδο υπάρχουν δυσκολίες και καθυστερήσεις που δεν σας επιτρέπουν ν’ αναλάβετε άμεσα δράση και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό.     
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνικότητα σας αλλά και η διάθεσή για μια συλλογική δουλειά αυξάνονται σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για να βγείτε έξω, να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένατε, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Μελανό σημείο της ημέρας τα οικονομικά, καθώς κάποιοι μπορεί να νιώσετε πίεση από την έλλειψη οικονομικών προϋποθέσεων, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε σπατάλες που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. 
Παρθένος 24/08-23/09: Σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης θα επικεντρωθείτε σήμερα. Νέες ιδέες, συζητήσεις, ή συμφωνίες είναι πιθανά σενάρια,  όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Οικονομικά θέματα ευνοούνται και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να έχετε μια έξυπνη ιδέα για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν σήμερα χρειάζονται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων. 
Ζυγός 24/09-23/10: Το κλίμα σήμερα είναι πιο αισιόδοξο και οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Μπορεί ν’ αναζητάτε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε παράτολμες ή επιπόλαιες επιλογές.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται σήμερα και θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους αλλά και εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρή ρήξη στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε διαπληκτισμούς στο φιλικό και εργασιακό περιβάλλον. Η διαίσθησή σας ενισχύεται και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε διεξόδους σε θέματα δουλειάς ή υγείας.  
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα για εσάς. Ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας, ενώ νέες γνωριμίες ή απρόσμενες εξελίξεις θ’ αναστατώσουν τη συναισθηματική σας ζωή. Το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό, ωστόσο οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια δεν λείπουν και αυτό σας εκνευρίζει. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή ν’ ασχοληθείτε γενικότερα με υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δεν έχετε σαφή εικόνα και υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Φορτωμένο το πρόγραμμά σας σήμερα με πολλές και διάφορες υποχρεώσεις.  Εργασιακά ή θέματα υγείας θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Μπορεί να σκέφτεστε και να συζητάτε πολλά ενδεχόμενα για τη δουλειά, ωστόσο η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε δράση. Σχέδια επαναπροσδιορίζονται  και δυσκολεύεστε να πάρετε οριστικές. Όπως και να έχει  το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο μετά τα μέσα Απριλίου.      
Υδροχόος 21/01-19/02:  Τόσο η συναισθηματική σας ζωή, όσο και η δημιουργική σας διάθεση ενισχύονται σήμερα και υπόσχονται μια μέρα ευχάριστων εξελίξεων. Καινούργιες γνωριμίες ή απρόσμενες συναντήσεις θα αναζωογονήσουν την προσωπική σας ζωή, ειδικά αν ανήκετε στους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Πρωτότυπες ιδέες αλλά και καλλιτεχνική έμπνευση, θα γίνουν πηγή δημιουργικών σχεδίων που θα σας βοηθήσουν να προβάλετε τις ικανότητες σας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και μεγάλα ρίσκα στα οικονομικά. Κινηθείτε με σύνεση και υπευθυνότητα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ευνοούνται, και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να πάρετε μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια σας ή ένα ακίνητο.  Συναντήσεις και επαφές στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανές, ενώ κάποιοι θα χρειαστεί να τρέξετε για υποθέσεις του σπιτιού ή για να τακτοποιήσετε περιουσιακά ζητήματα. Δεν θα λείψουν, εκνευρισμοί και εντάσεις με κάποιους δικούς σας ανθρώπους, γι’ αυτό προσπαθείστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
AstroMeleti