Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 26/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Σε θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας θα εστιάσετε  σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη για χρηματοοικονομική ασφάλεια που θα σας δίνει και τη δυνατότητα ν’ απολαμβάνετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Κοινωνικές επαφές ή σχέσεις μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά σας, άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά, κάνοντας δηλαδή σπατάλες για προσωπική σας ευχαρίστηση.   Αν και γνωρίζετε ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες σας, σήμερα κάποιοι μπορεί να παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.  Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις θα προκύψουν κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται ή θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Η εβδομάδα ξεκινά σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Η διάθεσή σας είναι καλή και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για διασκέδαση, φλερτ και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας χαρίσει ευχαρίστηση  και χαρά μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα σας (από ένα γλειφιτζούρι έως ένα ταξίδι…).  Κάποιοι θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση με στόχο να γίνετε πιο ελκυστικοί ή ποθητοί στους άλλους. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε, ενώ αν είστε αδέσμευτοι η μέρα είναι κατάλληλη για  αναζήτηση συντρόφου.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Σήμερα πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία, ενώ σας έλκει η ιδέα της απομόνωσης ή του περιορισμού. Από τη μία μπορεί να ξυπνήσουν μέσα  σας συναισθήματα φιλανθρωπίας και αγάπης προς το συνάνθρωπο σας. Ενώ από την άλλη μπορεί να υποκύψετε πιο εύκολα σε πειρασμούς και καταχρήσεις. Η πιθανότητα εμπλοκής σε μια κρυφή σχέση ή συνεργασία είναι πολύ πιθανή, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.    
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η διάθεση για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους παραμένει και σήμερα έντονη και από το μεσημέρι και μετά, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ευνοούνται επαφές και συλλογικές δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να σας αποφέρουν και έσοδα.  Είστε πολύ ελκυστικοί σήμερα στο κοινωνικό σας περιβάλλον και θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε  αυτό προς όφελός σας. Δεχτείτε λοιπόν προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές ή οργανώστε μια συγκέντρωση στο σπίτι. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά. 
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το επαγγελματικό σας προφίλ τονώνεται, οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο βελτιώνονται και  ενισχύεται η δημοτικότητα, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε βήματα προόδου. Δεν αποκλείεται  να γνωρίσετε κάποια άτομα κύρους, ενώ κάποιοι μπορεί ν’ ασχοληθείτε με την αισθητική του επαγγελματικού σας χώρου. Όπως και να έχει η μέρα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά, όμως θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά και να μην κάνετε έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. 
Παρθένος 24/08-23/09: Ανεβασμένη διάθεση και έντονη τάση φυγής από την καθημερινότητα , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αναζητάτε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει, προσπαθώντας ν’ ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Πολλοί ίσως ξεκαθαρίσετε τώρα ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες σας και πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού ή συνεργασίες στο εξωτερικό ευνοούνται.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η σεξουαλικότητα και το πάθος σας τονίζονται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα μπορούσατε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας σήμερα το βράδυ, αρκεί να περιορίσετε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Οικονομικά θέματα ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά ή δάνεια.  Αν σας οφείλουν χρήματα θα μπορούσατε σήμερα να τα διεκδικήσετε.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Οι ανάγκες του συντρόφου ή κάποιων συνεργατών θ’ αποτελέσουν  προτεραιότητα σήμερα  για εσάς. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη  για να ξεκαθαρίσετε πράγματα και αν θέλετε να βελτιώσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Μια καινούργια σχέση μπορεί να προκύψει σήμερα, όπως επίσης θα μπορούσατε ν’ αναθερμάνετε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση  που έχει κλονιστεί το τελευταίο διάστημα. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις, καθώς η γοητεία σας μπορεί να μαγνητίσει τους άλλους και να σας φέρει στο επίκεντρο των καταστάσεων.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται σήμερα με περισσότερο ωφελημένους εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αν είστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας η μέρα είναι κατάλληλη για να ψάξετε και να κάνετε κάποια ραντεβού, καθώς με τη γοητεία σας εύκολα θα κερδίσετε τους συνομιλητές σας. Εργασιακά ζητήματα σας ελκύουν ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες και προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο βελτιώνετε, ενώ κάποιοι θ’ ασχοληθείτε με την αισθητική του εργασιακού σας χώρου. Ωστόσο για κάποιους υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθούν σε επιπολαιότητες και ίσως αναζητήσουν τρόπους διασκέδασης για να ξεφύγουν από τη δουλειά. Προσέξτε τη διατροφή σας γιατί η υπάρχει τάση υπερβολών που μπορεί να σας προσθέσουν βάρος.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Χαρούμενο το κλίμα σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε την ανάγκη να ξεχάσετε τα προβλήματα και την πίεση της καθημερινότητας και το μόνο που θέλετε είναι να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας δίνουν χαρά. Η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται και πολλοί θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο δείχνοντας ξεκάθαρα τα συναισθήματα σας. Η φαντασία και η δημιουργική σας διάθεση, σας βοηθούν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε καλλιτεχνικά κυρίως σχέδια. Η συναισθηματική σας ζωή ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά θα μπορούσαν να σας δώσουν χαρά σήμερα, γι’ αυτό καλό θα ήταν ν’ ασχοληθείτε μαζί τους.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Με το σπίτι θ’ ασχοληθείτε κυρίως σήμερα και δεν αποκλείεται να οργανώσετε μια συγκέντρωση στο χώρο του σπιτιού. Οικογενειακές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν και αν θέλετε σήμερα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας. Πολλοί θα κάνετε αγορές για το σπίτι, ενώ ευνοούνται και αγοραπωλησίες ακινήτων.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η έντονη επικοινωνιακή σας δράση συνεχίζεται και σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες και συμφέρουσες επαφές ή συναντήσεις. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον και θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες για τη δουλειά και το εισόδημά σας.  Καινούργιες ιδέες ή σχέδια που κάνετε ευνοούνται, ενώ  συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά  μπορεί σήμερα να έχουν θετικά αποτελέσματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες.
AstroMeleti