Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 25/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Εργασιακά και οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Προβληματισμοί ή ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά σας πιέζουν να δραστηριοποιηθείτε, προσπαθώντας  να ξεπεράσετε εμπόδια και καθυστερήσεις στα εργασιακά. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο και μπορεί να σπαταλήσετε πολύ ενέργεια, χωρίς τελικά να έχετε τ’ επιθυμητά αποτελέσματα. Μετά τις 14 Απριλίου, κάθε προσπάθεια σας  θα είναι πιο αποτελεσματική. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξουν σήμερα ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, όμως τ’ αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα...
       
Ταύρος 21/04-21/05:  Η διάθεση αλλά και η αισιοδοξία σας αυξάνονται σήμερα παρασύροντας πολλούς από εσάς σ’ ένα κυνήγι διασκέδασης και ευχαρίστησης. Μυστικές σχέσεις και ερωτικές περιπέτειες είναι πολύ πιθανές. Βαθύτερες επιθυμίες και φιλόδοξα σχέδια, έρχονται στο προσκήνιο και σας προτρέπουν σ’ αλλαγές και νέα δεδομένα στη ζωή σας τα οποία θα σας ανανεώσουν.
 Δίδυμοι 22/05-21/06:  Κούραση και τάση απομόνωσης θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Το κλίμα στο σπίτι είναι καλύτερο, αν και δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια προβλήματα και μπορεί να υπάρχει ένας υπόγειος αναβρασμός. Συναντήσεις και επαφές με τ’ άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές και ίσως σας αναστατώσουν. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αντιπαραθέσεις και καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονη διάθεση για διασκέδαση, επαφές και κοινωνική δικτύωση θα έχετε σήμερα. Σας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσετε με φίλους και να  επανεξετάσετε ιδέες, προτάσεις ή σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά. Φίλοι ή συνεργάτες μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο μπορούν να σας βοηθήσουν. Συλλογικές δουλειές και ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα. 
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να πάρετε ένα ρίσκο στα επαγγελματικά.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να μελετήσετε πριν πάρετε αποφάσεις. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να επιλέξετε με λογικά επιχειρήματα, αποφεύγοντας υπερβολές και παρορμητικές επιλογές με κριτήριο τα χρήματα και την προβολή σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας τονίζονται και πολλοί θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για  λίγη περιπέτεια, καινούργιες εμπειρίες και γενικότερη ανανέωση. Ωστόσο με τον Άρη να συνεχίζει να κινείτε ανάδρομα στο δικό σας ζώδιο, η ενέργεια σας είναι περιορισμένη και δεν θα είναι εύκολο να πάρετε άμεσα αποφάσεις ή ν’ αναλάβετε  δράση.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν κάποιες από τις σχέσεις σας.  Έχετε μια πιο σαφή εικόνα των οικονομικών αναγκών σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Η διαίσθησή σας ενισχύεται και μπορεί να σας δώσει λύσεις.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα είστε σήμερα. Θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας και θα περάσετε πολύ ευχάριστα μαζί.  Κάποιοι μάλιστα κάνετε όνειρα μαζί για το μέλλον της σχέσης σας και ίσως βρίσκεστε πού κοντά στη απόφαση για συμβίωση ή ακόμη και γάμο.  Αν τώρα είστε από αυτούς που αντιμετωπίζετε προβλήματα στις σχέσεις σας, ίσως αυτά διογκωθούν και σας οδηγήσουν σε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές.
Τοξότης 23/11-21/12: Η προσοχή σας σήμερα επικεντρώνετε σε εργασιακά ή θέματα υγείας. Πολλοί θα ρίξετε όλο το βάρος σας στη δουλειά, ενώ δεν θα λείψουν και ευκαιρίες, που ίσως σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή σας αλλά και να τονώσει τα οικονομικά σας σε βάθος χρόνου.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ευχάριστη και δημιουργική θα είναι σήμερα διάθεσή σας. Η συναισθηματική σας ζωή αναζωογονείται και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε ότι αφορά τα προσωπικά. Αν ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση θα μπορούσατε σήμερα, αν θέλετε ν’ αναθερμάνετε τη σχέση αυτή. Θέματα που αφορούν τα παιδιά ευνοούνται.  Όπως και να έχει οι εξελίξεις σήμερα είναι ευχάριστες και σας βοηθούν να προωθήσετε σημαντικές αλλαγές που μπορεί να βάλουν σε καινούργια τροχιά τη ζωή σας.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η μέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων και οικογένειας, ωστόσο επειδή υπάρχει μια τάση υπερβολών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Κληρονομικά θέματα ευνοούνται, ενώ κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να πάρετε μια οικονομική βοήθεια για να προωθήσετε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, όμως αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονη επικοινωνιακή διάθεση σήμερα για εσάς τους Ιχθύς. Πολλές επαφές, σκέψεις ή συζητήσεις θα σας βοηθήσουν ν’ αξιολογήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και ίσως πάρετε αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες. Κάποιοι θα πάρετε ευχάριστα μηνύματα ή θα έχετε νέες ιδέες σε ότι αφορά τη δουλειά. Άτομα κύρους ή προϊστάμενοι σας θα υποστηρίξουν τις απόψεις σας.   
AstroMeleti