Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 24/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Απρόσμενες εξελίξεις υπόσχετε η μέρα, ιδιαίτερα σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Η διάθεσή σας είναι ανατρεπτική και πολλοί θα νιώσετε έντονη την ανάγκη και ίσως προσπαθήσετε, να πετάξετε από πάνω σας, οτιδήποτε σας περιορίζει και σας δυσαρεστεί. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Γίνονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και χρειάζεται σύνεση και λογική.       
Ταύρος 21/04-21/05:  Έντονη συναισθηματική αναστάτωση και κυκλοθυμική διάθεση κρύβει η μέρα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Από τη μία θέλετε να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, όμως από την άλλη νιώθετε μπερδεμένοι και οι ανασφάλειες σας βάζουν φραγμούς. Φοβίες και άγχος ταλαιπωρούν πολλούς από εσάς, και ίσως θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποιες καταστάσεις για να ηρεμήσετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα και δεν αποκλείεται να έχετε κάποια ξαφνική πρόσκληση που δεν περιμένατε. Αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στο φιλικό περιβάλλον, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες συναντήσεις ή ειδήσεις μπορεί ν’ ανατρέψουν τα δεδομένα σε μια φιλική σχέση, ενώ  πολλοί μπορεί να πάρετε σήμερα αποφάσεις για το μέλλον μιας φιλίας ή συνεργασίας.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονος αυθορμητισμός αλλά και επαναστατική διάθεση σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Βαθύτερες επιθυμίες αλλά και οικονομικές απαιτήσεις, ωθούν πολλούς από εσάς στην αναζήτηση καινούργιων δεδομένων τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο σήμερα χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί θα υπάρξουν προκλήσεις, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και λογική. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις στο χώρο της δουλειάς και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας.
Λέων 23/07-23/08: Αισιοδοξία και αυθορμητισμός ,σας βοηθούν να προωθήστε τα σχέδια σας. Ωστόσο για εσάς των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα, που θα σας αιφνιδιάσουν και μπορεί ανατρέψουν κάποιο από τα σχέδια σας. Ίσως οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι ν’ αποδεχτούν τις πρωτοποριακές και εκκεντρικές κάποιες φορές, απόψεις σας. Από την άλλη, για κάποιους από εσάς το κλίμα είναι πολύ θετικό σήμερα και θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Απρόβλεπτες  εξελίξεις ή αναστάτωση στα οικονομικά μπορεί να προκύψει σήμερα, για εσάς των πρώτων ημερών. Η αστάθεια και η ρευστότητα στον οικονομικό τομέα, δεν αποκλείεται να επηρεάσει και κάποιες σχέσεις που συνδέονται με τα οικονομικά.  Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα κρύβει εκπλήξεις τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Απρόσμενες αλλαγές ή ανατροπές μπορεί να υπάρξουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην πάρετε αποφάσεις εν θερμό. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Δύσκολα θα διατηρήσετε σήμερα το πρόγραμμα σας καθώς απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας το ανατρέψουν. Ανησυχία, ανυπομονησία και ένταση ταλαιπωρεί εσάς των πρώτων ημερών, κάνοντας τη διάθεσή σας επαναστατική και μαχητική. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο,  ωστόσο καλό θα ήταν να ηρεμήσετε και ν’ αποφύγετε νευρικότητα και ένταση που μπορεί να επηρεάσουν και την υγεία σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Ευχάριστες εκπλήξεις υπόσχετε η μέρα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας αρέσουν, ενώ πολλοί  προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Διασκέδαση, χαρά και παιχνίδι θα επικρατήσουν για τους περισσότερους από εσάς. Η προσωπική σας ζωή ευνοείτε και απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας χαροποιήσουν σήμερα.      
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ο δυναμισμός σας ενισχύεται και πολλοί θα πάρετε πρωτοβουλίες για ν’ αντιμετωπίσετε οικογενειακά  ή ζητήματα ακινήτων που συνεχίζουν να σας προβληματίζουν ή να σας ταλαιπωρούν. Πιο εκρηκτικό είναι το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι μπορεί να βρεθείτε σήμερα εξ απροόπτου. Όπως και να έχει, θα πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας, αποφεύγοντας παρορμητικές ή βίαιες αντιδράσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ιδιαίτερα οξυμένα θα είναι σήμερα τα πνεύματα για εσάς, ενώ σε έντονη υπερένταση θα είστε εσείς των πρώτων ημερών. Η μέρα προσφέρετε για να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές, όμως απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας αναστατώσουν.  Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε γιατί  μπορεί να υπάρξουν και ατυχήματα λόγω υπερέντασης και νευρικότητας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο και υπόσχονται εκπλήξεις, κυρίως  για εσάς των πρώτων ημερών. Από τη μία, απρόοπτα γεγονότα ή ανατροπές, μπορεί να  επηρεάσουν αρνητικά τα οικονομικά σας, ενώ από την άλλη ίσως υπάρξουν ξαφνικά έσοδα που δεν περιμένατε ή θα βρείτε λύσεις για οικονομικά  και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν.
AstroMeleti