Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 22/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Με τη νέα σελήνη σήμερα να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο,  ένα νέο ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα. Απρόσμενες ευκαιρίες ή εξελίξεις γενικότερα περιμένουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών,  και σας ωθούν να κάνετε αλλαγές, πετώντας από επάνω σας ότι δεν σας ευχαριστεί ή σας έχει κουράσει.  Παρόλα αυτά θα χρειαστεί επιφυλακτικότητα και προσοχή γιατί η εμπλοκή του ανάδρομου Ερμή  μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Μια περίοδος εσωστρέφειας αλλά και έντονου παρασκηνίου, ξεκινά από σήμερα με τη νέα σελήνη και θα επηρεάσει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  Έξυπνες ιδέες και σχέδια που αφορούν τον επαγγελματικό κυρίως τομέα, ίσως θα πρέπει να παραμείνουν κρυφά.  Μυστικές επαφές και συζητήσεις μπορεί να σας βοηθήσουν, ωστόσο με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να διασταυρώνεται ότι ακούτε. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να σκεφτείτε και να κάνετε έναν μικρό απολογισμό, λίγο πριν το ξεκίνημα μιας νέας γενέθλιας χρονιάς.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η νέα σελήνη σήμερα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πολύ έντονης κοινωνικής περιόδου για εσάς. Πολλές προσκλήσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίες θα  σας δώσουν την ευκαιρία  να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να δικτυωθείτε καλύτερα. Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει, όμως με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή, δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με φίλους και συνεργάτες. Η εμπλοκή στα κοινά είναι πολύ πιθανή μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως επίσης και το ξεκίνημα  μιας συλλογικής προσπάθειας για ένα κοινό σκοπό.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, υπόσχεται καινούργια δεδομένα αλλά και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό χώρο και θα επηρεάσει κυρίως στους Καρκίνους των πρώτων ημερών. Μια καινούργια ιδέα ή ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες προόδου τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Η εμπλοκή του ανάδρομου Ερμή μπορεί, από τη μία  να δημιουργήσει σύγχυση ενώ από την άλλη,  ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιο παλιότερο σχέδιο  ή μια ιδέα που δεν είχε ολοκληρωθεί.  Κάντε αργά και σταθερά βήματα.
Λέων 23/07-23/08: Η νέα σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού,  παρασύροντάς κυρίως εσάς των πρώτων ημερών σε νέες περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Καινούργια σχέδια μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και καλό θα ήταν να τα μελετήσετε με προσοχή, πριν πάρετε αποφάσεις, γιατί η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. 
Παρθένος 24/08-23/09: Σε οικονομικά κυρίως θέματα θα επικεντρωθείτε το επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα, δημιουργεί καινούργια δεδομένα φέρνοντας έξυπνες και καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση των οικονομικών. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες ή θα σας δοθεί η δυνατότητα να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια, καθώς η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή αφήνει περιθώρια για λάθει και ασάφειες που μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. 
Ζυγός 24/09-23/10: Απέναντί σας θα πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη σήμερα, δημιουργώντας νέα δεδομένα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή θα δώσετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ απρόσμενες εξελίξεις στο επόμενο διάστημα, μπορεί να επηρεάσουν, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Προσέξτε το λόγο  και την παρορμητική σας συμπεριφορά, γιατί ο ανάδρομος Ερμής, υπόσχετε δυσκολίες στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11: Αλλαγές σε καθημερινότητα και δουλειά μπορεί να έχετε μέσα στο επόμενο διάστημα, εσείς των πρώτων ημερών. Νέα ξεκινήματα και καινούργια δεδομένα στον εργασιακό χώρο υπόσχεται η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα.  Μια καινούργια δουλειά μπορεί να προκύψει ενώ πολλοί ίσως έχετε πρωτοποριακές ιδέες  για αλλαγές και βελτιώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα. Ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή και επιφυλακτικότητα, γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και λάθη που μπορεί να σας εκθέσουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Ένα ερωτικό αλλά και δημιουργικό διάστημα ξεκινά κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή και θα την αναστατώσουν. Ένας γάμος, ένας καινούργιος και δυνατός έρωτας, αλλά και  η προοπτική απόκτηση ενός απογόνου που δεν περιμένατε, είναι κάποια από τα  πιθανά σενάρια που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή μέσα στο επόμενο διάστημα. Ένας παλιότερος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σας και να την αναστατώσει.
 Αιγόκερω 22/12-20/01 Καινούργια δεδομένα και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας προμηνύει η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα και θα επηρεάσει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  Η συμμετοχή του Ουρανού και του ανάδρομου Ερμή, δημιουργούν υπερένταση και ανυπομονησία που μπορεί να σας παρασύρουν σε βιαστικές και απερίσκεπτες επιλογές. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί, αποφεύγοντας  σημαντικές αποφάσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων αυτή τη περίοδο.
Υδροχόος 21/01-19/02 Με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα, ξεκινάει ένα πολύ δραστήριο διάστημα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Νέες ιδέες και απρόσμενες ευκαιρίες σας κάνουν πιο δημιουργικούς και βοηθούν να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν γραπτά, εμπόριο, ταξίδια, μετακομίσεις και μετακινήσεις γενικότερα. Είναι καλή περίοδος για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια, ακόμη και αν προκύπτουν ασάφειες και σύγχυση από τον ανάδρομο Ερμή. Απλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Νέα δεδομένα αλλά και ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο υπόσχετε η νέα σελήνη κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες ειδήσεις θα σας εκπλήξουν το επόμενο διάστημα, ενώ νέες και πρωτότυπες ιδέες μπορεί να βοηθήσουν στην τόνωση του εισοδήματος σας. Κάποιοι ίσως θελήσετε να κάνετε μια σημαντική αγορά, ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των οικονομικών, εύκολα μπορεί να γίνουν λάθει και μπερδέματα που θα σας κοστίσουν.
AstroMeleti