Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 21/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Η μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία. Μπορεί να σκέφτεστε πολλά που θέλετε να κάνετε, ωστόσο σήμερα υπάρχει μια γενικότερη σύγχυση και ίσως καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα. Ιδέες και σχέδια από το παρελθόν μπορεί να μπαίνουν και πάλι στο τραπέζι, όμως καλό θα ήταν να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις. Παρασκηνιακές ή εσωτερικές διαδικασίες ευνοούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα κρύβει παγίδες και καλό θα ήταν, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, ν’ αποφύγετε  σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες. Πληροφορίες ή ιδέες που θα έχετε σήμερα πρέπει να διασταυρωθούν. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή υποχρεώσεων, οπότε καλύτερα να μην ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα και να χαλαρώσετε. Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, το κλίμα είναι πιο θετικό και η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους, αλλά και τη προώθηση μιας συλλογικής δουλειάς.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Προσωπικοί ή επαγγελματικοί  στόχοι μπορεί να σας αγχώσουν, ωστόσο θα βρείτε τρόπους για να ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται και σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Μια μυστική σχέση μπορεί να σας δώσει ηρεμία και ευχαρίστηση. Η κοινωνική ζωή ενισχύεται, για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με ότι ακούτε. Πληροφορίες, ιδέες ή ειδήσεις που θα έχετε σήμερα θα πρέπει να τις διασταυρώσετε. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη βοήθεια ανθρώπων από το κοινωνικό σας περιβάλλον για να τα προωθήσετε. Βγείτε έξω, συναντήστε φίλους και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους που θα στηρίξουν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Αναβρασμός και σύγχυση επικρατεί σήμερα στο τομέα των επαγγελματικών και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Καρκίνους των πρώτων ημερών, καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις που αφορούν την καριέρα ή κάποιο προσωπικό σας στόχο. Παραποιημένες πληροφορίες ή λάθος εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα μπορεί να κρύβει παγίδες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Φιλοδοξίες και δημιουργικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχει έντονη σύγχυση και κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Καλύτερα να μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και πολλοί θα βρείτε την απαραίτητη στήριξη για να προωθήσετε κάποιους στόχους. Βαθύτερες και ουσιαστικότερες αναζητήσεις μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και τι όχι, ώστε να   κάνετε πιο σωστές επιλογές για τη ζωή σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα είναι ευνοϊκή για σχέσεις ή συνεργασίες και βοηθά κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να ξεπεράσετε δισταγμούς και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών ή την προώθηση ενός σχεδίου. Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά θ’ απασχολήσουν εσάς των πρώτων ημερών, όμως υπάρχει σύγχυση και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή να  πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Κουραστική μέρα η σημερινή με πολλές υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα.  Ένα πρόβλημα υγεία μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ωστόσο πρόκειται για κάτι παροδικό. Συζητήσεις και προτάσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών για μια σχέση ή συνεργασία. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το γάμο σας, μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία, γιατί δεν έχετε αντικειμενική εικόνα και θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο ενθουσιασμός και η διάθεσή σας ανεβαίνουν, κάνοντας το κλίμα πολύ ευχάριστο αλλά και δημιουργικό. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαήμερου θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, ενώ αν είστε μόνοι,  σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες που θα ζωντανέψουν τη συναισθηματική σας ζωή.  Αντίθετα σύγχυση επικρατεί για εσάς των πρώτων ημερών. Ασάφειες και ασυνεννοησία θα δημιουργήσουν προβλήματα σε συζητήσεις που αφορούν θέματα δουλειάς ή υγείας. Παραποιημένες πληροφορίες ή ειδήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις σε εργασιακά  ή ζητήματα υγείας.
Τοξότης 23/11-21/12: Η διάθεσή σας δεν είναι ξεκάθαρη σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε μπερδεμένοι και ίσως προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε συναισθηματική ζωή και καθημερινότητα. Έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί ν’ αυξήσει το άγχος και να σας πιέσει, ωστόσο η μέρα είναι ακατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εργασιακά θέματα βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας ή να βρείτε μια καινούργια δουλειά 
 Αιγόκερω 22/12-20/01 Η μέρα κρύβει έντονη δραστηριότητα αλλά και διάθεση για επικοινωνία.  Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ευκαιρίες για επαφές και νέες γνωριμίες που θ’ αναζωογονήσουν τη συναισθηματική σας ζωή. Επιθυμίες, συζητήσεις αλλά και καινούργιες ιδέες σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών.   
Υδροχόος 21/01-19/02 Η οικογένεια θα σας βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσετε άγχος και πίεση που σας δημιούργησαν τα οικονομικά. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να προωθήσετε μ’ επιτυχία οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες ακινήτων. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε και μαθαίνετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παραποιημένες ή λανθασμένες πληροφορίες.   Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η ενέργεια και η διάθεσή σας αυξάνονται σήμερα και σας βοηθούν να προωθήσετε σχέδια και επιθυμίες. Νέες γνωριμίες και καινούργιες ιδέες ή προτάσεις, βοηθούν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου  να βελτιώσετε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά και θέματα κτήσεων.  Ιδέες, συζητήσεις ή προτάσεις γύρω από τα οικονομικά μπορεί να κρύβουν παγίδες. Παρανοήσεις ή παραποιημένες πληροφορίες ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις. Αποφύγετε σήμερα  διακανονισμούς σημαντικές αγορές. 
AstroMeleti