Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 13/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία αντιμετωπίζετε σήμερα  τα πράγματα, όμως οι ανάδρομοι πλανήτες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια δράσης.  Θέλετε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας, ενώ πολλοί κάνετε μικρά ή μεγάλα όνειρα για το μέλλον σας. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει σύγχυση για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει λίγο τις καταστάσεις και πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας παρορμητισμούς και βιαστικές επιλογές.  Περισσότερο πιεσμένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορεί να  έχετε την επιθυμία να κάνετε πολλά, όμως   δεν είστε σε θέση τώρα να πάρετε πρωτοβουλίες και ν’ αναλάβετε δράση. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, για  όσους έχουν γεννηθεί τέλος Μαρτίου- αρχές Απριλίου.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες που υπόσχονται πρόοδο στη δουλειά και αύξηση του εισοδήματός σας. Τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, όμως σε βάθος χρόνου, υπόσχονται επιτυχία...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει κάνοντας πράγματα που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ιδιαίτερα πιεσμένοι,  εσείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς δεν έχετε πολλά περιθώρια δράσης τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό σας δημιουργεί μια ένταση την οποία δεν θα εξωτερικεύσετε ακόμη. Παρόλα αυτά, όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Απριλίου, θα έχετε σήμερα ευκαιρίες που υπόσχονται ριζική αλλαγή και επιτυχία σε προσωπικό, κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ένα δημιουργικό σχέδιο από το παρελθόν, μπορεί ν’ αναβιώσει και να βρει τώρα πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθεί.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας μπορεί σήμερα να σας δημιουργήσουν ποικίλα συναισθήματα. Από τη μία μπορεί να σας χαρίσουν έμπνευση και πίστη για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που δεν είχατε τολμήσει μέχρι σήμερα, ενώ από την άλλη μπορεί η ύπαρξή τους να σας πιέζει και να νιώθετε την ανάγκη ν’ απελευθερωθείτε απ’ αυτούς. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα φορτίσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο δεν είστε σε θέση να λάβετε δράση αυτή τη περίοδο γι’ αυτό καλύτερα να ηρεμήσετε και να οργανώσετε προσεκτικά τα βήματα σας.  Ευνοϊκή μέρα για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στο τέλος Μαΐου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε, υπόσχονται επιτυχία και οικονομική ανεξαρτησία σε βάθος χρόνου.
Καρκίνος 22/06-22/07: Φιλόδοξα εργασιακά σχέδια μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βάλει παγίδες. Γραφειοκρατία ή μειωμένη δραστηριότητα δεν επιτρέπουν σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσετε σχέδια και προτάσεις. Ο φόρτος εργασίας μπορεί να είναι  μεγάλος για κάποιους από εσάς ωστόσο δεν υπάρχει η απαραίτητη ανταπόκριση και μάλλον θα αμελήσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας σήμερα.  Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουνίου. Τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις βελτιώνονται και θα υπάρξουν εξαιρετικές προοπτικές στον τομέα των σχέσεων. Ευκαιρίες προκύπτουν από φίλους ή τον κοινωνικό σας περιβάλλον γενικότερα, ενώ μια συλλογική δουλειά μπορεί να σας απογειώσει σε βάθος χρόνου.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι ιδανική, τόσο για να χαρείτε και να διασκεδάσετε, όσο και για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε την ύπαρξη του ανάδρομου Ερμή, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε  βιαστικές αποφάσεις ή επιλογές. Στο τομέα των οικονομικών θα πρέπει να δώσετε προσοχή εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ενώ μπορεί οι εξελίξεις στα οικονομικά ν’ αγχώνουν πολλούς από εσάς, σήμερα είναι εύκολο κάποιοι να παρασυρθείτε σε έξοδα που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Ευκαιρίες σε επαγγελματικό  ή προσωπικό επίπεδο θα έχετε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου.  Οι εξελίξεις σας ευνοούν και μπορεί να βάλουν τα θεμέλια για την επαγγελματική ή κοινωνική σας καταξίωση.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα δείχνουν να προωθούνται σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, ιδιαίτερα σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε λοιπόν σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις και μην βάλετε υπογραφές που αφορούν οικονομικές συνεργασίες. Η μέρα είναι ευνοϊκή κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Αυγούστου και υπόσχετε να δώσει ώθηση στη δημιουργικότητα αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα σας βάλουν σε ένα δρόμο ανανέωσης και ριζικών αλλαγών. Νέα τροπή μπορεί να πάρει το επόμενο διάστημα η συναισθηματική σας ζωή ενώ ευνοούνται και υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά.
Ζυγός 24/09-23/10: Η επικοινωνιακή σας δραστηριότητα σήμερα αυξάνεται και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε πολλές επαφές αλλά και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο φανείτε επιφυλακτικοί στα λόγια ή τις υποσχέσεις που ακούτε γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και ασυνεννοησία.  Παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις δεν ευνοούνται και μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και άγχος, κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι όσοι έχετε γενέθλια κοντά στο τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα θεμέλια για κάτι καινούργιο στη ζωή σας.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η διαχείριση οικονομικών αλλά και συναισθηματικών υποθέσεων θα  απασχολήσει τους περισσότερους από εσάς σήμερα. Πολλοί αναζητάτε τρόπους για ν’ αυξήσετε το εισόδημά σας, ωστόσο η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη και δεν θα έχετε τ’ αποτελέσματα που θέλετε. Στα εργασιακά μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που νομίζετε ότι θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά, ωστόσο πρέπει ν’ αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες. Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος ξεκινά για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου και υπόσχετε πρόοδο και ευκαιρίες σε ότι αφορά τα σχέδια σας αλλά και την προσωπική σας ζωή.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, χαρίζοντάς σας την απαιτούμενη ενέργεια για να προωθήσετε προσωπικά σχέδια και επιθυμίες. Τα αισθηματικά ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να έρθετε ποιο κοντά στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα ανανεώσουν την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο λόγο και την έκφρασή σας γιατί  ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στα επαγγελματικά συνεχίζουν προβληματίζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Νέες προοπτικές σε εργασιακά αλλά και οικονομικά θέματα δημιουργούνται για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Νοεμβρίου.  Οι εξελίξεις σήμερα σας ευνοούν και υπόσχονται επιτυχία σε βάθος χρόνου.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι ρυθμοί είναι χαμηλοί σήμερα και σας βοηθούν να απομακρυνθείτε λίγο από το τρέξιμο της καθημερινότητας και να χαλαρώσετε. Θέματα σπιτιού και οικογένειας προωθούνται ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Η μέρα υπόσχετε πολλά σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Δεκεμβρίου και θα σας χαρίσει ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου που θ’ αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας σιγά-σιγά. Αν σκέφτεστε να πάρετε κάποιο ρίσκο,  η μέρα σήμερα σας ευνοεί.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Πολύ ενδιαφέρουσα η κοινωνική σας ζωή σήμερα. Φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό σας, ενώ απρόσμενες συναντήσεις ή ειδήσεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.  Η επικοινωνιακή σας δραστηριότητα ενισχύεται όμως δεν θα είναι εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας,  καθώς ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σήμερα ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με οικογένεια και ακίνητη περιουσία.  Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο ή  στο χώρο του σπιτιού θα δώσουν το έναυσμα για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες ευνοούνται σήμερα για τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τέλος Φεβρουαρίου. Σημαντικές αλλαγές προωθούνται δίνοντας το έναυσμα για καινούργια δεδομένα στο κοινωνικό σας περιβάλλον αλλά και τη θέση σας μέσα σ’ αυτό. Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από  οικονομικά θέματα  φαίνετε να ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν είναι δυνατόν ν’ αποφύγετε υπογραφές.  Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ωστόσο η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε πρωτοβουλίες και ν’ αναλάβετε δράση

AstroMeleti