Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 07/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Σε θέματα δουλειάς και την οργάνωση της καθημερινότητας σας, στρέφεται σήμερα η προσοχή σας. Άγχος και νεύρα μπορεί να ταλαιπωρήσουν κάποιους από εσάς, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθούν τρόποι για να τονώσετε το εισόδημά σας. Μια νέα εισοδηματική πηγή ή επέκταση των δραστηριοτήτων σας υπόσχονται βελτίωση των οικονομικών, όμως δεν είναι κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα και θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Χρησιμοποιείστε αυτό το διάστημα για να προετοιμάσετε καταστάσεις σε θεωρητικό επίπεδο.  Προσέξτε την υγεία σας σήμερα και αποφύγετε οτιδήποτε θα την έβαζε σε κίνδυνο...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Τόσο η διάθεση όσο και η δημιουργικότητα σας θα κινηθούν σε υψηλά επίπεδα. Ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Άρη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ενεργό και αποφασιστική δράση.  Σχέσεις και δημιουργικά σχέδια αναθεωρούνται αυτή τη περίοδο. Αποφύγετε νέες περιπέτειες στα προσωπικά αλλά και την υλοποίηση νέων δημιουργικών σχεδίων. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά σας προβληματίζουν, ενώ αν είστε σε κατάσταση εγκυμοσύνης θα πρέπει να είστε προσεκτικές σήμερα. Οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις ή τα προβλήματα σε δουλειά ή υγεία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο η θετική σας διάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να βρείτε λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας σας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε οικογενειακά και θέματα ακινήτων επικεντρώνεται σήμερα η προσοχή σας. Θέλετε να οργανώσετε κάποια πράγματα στο σπίτι, να κάνετε αλλαγές ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, αλλά τίποτα δεν προχωρά όπως θα θέλατε και αυτό σας δημιουργεί σωματική αλλά και ψυχολογική κούραση.  Εντάσεις με άτομα της οικογένειας δεν λείπουν ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Δίδυμους του δευτέρου δεκαημέρου. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών θα περάσετε ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης σήμερα στο σπίτι, ενώ άτομα της οικογενείας μπορεί να σας στηρίξουν, κάνοντας σας να νιώθετε καλύτερα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η μέρα είναι απαιτητική, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές, όμως δεν θα είναι εύκολο ν’ αντεπεξέλθετε και αυτό σας δημιουργεί αναστάτωση και εκνευρισμό. Μηχανήματα, ηλεκτρικές συσκευές αλλά και μέσα μεταφοράς μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα και να γίνουν αιτία καθυστερήσεων και εντάσεων. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις.  Ευχάριστες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες ή μικρές εξορμήσεις, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Εποικοδομητικές επαφές  και συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε εσείς των τελευταίων ημερών, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε συμπεράσματα για οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού που σας απασχολούν έντονα.    
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά που πρέπει να τις  εκμεταλλευτείτε. Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, τα οικονομικά φαίνεται να σας δημιουργούν ανασφάλειες και έχουν γίνει πηγή άγχους και έντασης. Καθυστερήσεις και προβλήματα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον προϋπολογισμό σας και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σημαντικές συναλλαγές ή αγορές μέχρι και τουλάχιστον τα μέσα Απριλίου.      
Παρθένος 24/08-23/09:  Πιο συναισθηματικοί και  ευαίσθητοι είστε σήμερα με τη σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σας. Προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο, όμως με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου,  τίποτα δεν φαίνετε να προχωρά όπως θα θέλατε και οι προσπάθειές σας δεν οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είναι περίοδος για ν’ αναλάβετε δράση. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να νιώθετε κουρασμένοι και καταβεβλημένοι. Αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι και τα μέσα Απριλίου για να επαναπροσδιορίσετε στόχους και να χαράξετε νέα στρατηγική. Πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί είστε εσείς των πρώτων ημερών και σήμερα ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά και να  πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και θα πρέπει να δεχτείτε την πρόκληση.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι ρυθμοί σας πέφτουν σήμερα και οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι και άτονοι. Το παρασκήνιο που συνεχίζει να κινείται γύρω ενισχύεται σήμερα και καλό θα ήταν, τουλάχιστον εσείς του δευτέρου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί και να μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και θα μπορούσατε σήμερα με ευκολία να κάνετε κάποιους διακανονισμούς προς όφελός σας ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα και γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε ότι αφορά κοινωνικά θέματα ή συλλογικές προσπάθειες που σαν στόχο τους έχουν υψηλά ιδανικά. Η ενασχόλησή σας με τα κοινά είναι πολύ πιθανή, ενώ υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ μια συλλογική  προσπάθεια δεν προοδεύει με το ρυθμό που θα θέλατε, δημιουργώντας σας μια ένταση που δεν μπορείτε ακόμη να εκφράσετε ανοικτά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην πιέζετε καταστάσεις. Μετά τα μέσα Απριλίου τα πράγματα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους.
Τοξότης 23/11-21/12: Η διάθεση και το ενδιαφέρον σας στρέφονται στον επαγγελματικό τομέα σήμερα. Είστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε ότι αφορά την καριέρα αλλά και τη δημόσια εικόνα σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι απ’ αυτά, η διάθεσή σας θα επηρεαστεί αρνητικά. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι, καθώς επαγγελματικοί στόχοι δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και γενικότερα οι εξελίξεις στα επαγγελματικά δεν σας ικανοποιούν. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με ανωτέρους και αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να χαράξετε τα επόμενα βήματά σας, αποφεύγοντας μέχρι και τα μέσα Απριλίου το οποιοδήποτε ξεκίνημα.  Αντίθετα για εσάς των πρώτων ημερών, εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται, ενώ άτομα κύρους θα μπορούσαν σήμερα να σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα εργασιακό στόχο ή να βελτιώσετε καταστάσεις στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Πολλοί αποφασίζετε να επανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας κάνοντας θετικά βήματα σε θέματα δουλειάς.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η διάθεσή σας ανεβαίνει και σας ωθεί να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και την καθημερινότητα που σας έχει κουράσει.  Ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για εσάς των πρώτων ημερών που σήμερα μπορεί να κάνετε την υπέρβαση και να τολμήσετε πράγματα που ίσως δεν έχετε ξανακάνει. Θέλετε ν’ ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και οι συνθήκες σήμερα σας ευνοούν. Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα σε υποθέσεις σχετικές με ταξίδια σπουδές ή νομικά. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και μην πιέζετε καταστάσεις. Ο ανάδρομος Άρης λειτουργεί ανασταλτικά για την εξέλιξή σας και μόνο μετά τα μέσα Απριλίου θα ομαλοποιηθούν και πάλι τα πράγματα.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστούν τη προσοχή και την οργάνωσή σας. Η αναζήτηση πιο ουσιαστικών σχέσεων μπορεί να βοηθήσει εσάς των πρώτων ημερών να έρθετε πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους, αρκεί να αποφύγετε ανταγωνισμούς και ζήλιες.  Οικογενειακές υποθέσεις ευνοούνται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης ή επέκτασης σε σπίτι και οικογένεια. Το κλίμα είναι εντελώς αντίθετο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, που σήμερα νιώθετε  ένταση και εκνευρισμό, βλέποντας τις εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα να καθυστερούν και τις προσπάθειες σας να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάντε υπομονή. Από τα μέσα Απριλίου και μετά τα πράγματα σιγά- σιγά ξεκαθαρίζουν. Μέχρι τότε, αποφύγετε κάθε είδους εμπλοκή σε δανεισμούς ή σχέσεις οικονομικής εξάρτησης. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στην Παρθένο, θα φέρει στην επιφάνεια υποθέσεις που αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να έχει την ανάγκη σας σήμερα και να χρειαστεί να επικεντρωθείτε σ’ αυτόν. Η μέρα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς των πρώτων ημερών. Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται και θα περάσετε όμορφα με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Ένα κοντινό ταξιδάκι με το σύντροφό σας θα σας ανανεώσει, ενώ συζητήσεις και συμφωνίες για μια συνεργασία ευνοούνται σήμερα. Αντίθετα τα προβλήματα στις σχέσεις συνεχίζονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Επικριτική διάθεση και καχυποψίες μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση ή εντάσεις στο γάμο, σε μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μετά τα μέσα Απριλίου το τοπίο ξεκαθαρίζει σιγά- σιγά και θα μπορέσετε να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα.     
AstroMeleti