Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 06/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ενθουσιώδες και δημιουργικό παραμένει το κλίμα σήμερα. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται ενώ η διάθεσή σας ανεβαίνει όπως επίσης και η τάση για διασκέδαση και φλερτ. Αισθηματικά ή θέματα που αφορούν τα παιδιά έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας για να βρείτε τρόπους βελτίωσης των οικονομικών...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Με οικογενειακά κυρίως θέματα θ’ ασχοληθούν οι περισσότεροι από εσάς σήμερα. Άτομα τις οικογένειας μπορεί να χρειαστούν τη  βοήθεια σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και προσωπικές διενέξεις στο χώρο του σπιτιού. Πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι εσείς των πρώτων ημερών,  μπορεί σήμερα να περάσετε όμορφες στιγμές στη κοινωνική σας ζωή, ενώ κάποιοι κάνετε όνειρα για τη συμμετοχή σας σε μια συλλογική προσπάθεια με ιδανικά και στόχους.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα είναι πολλές και δεν αποκλείεται σήμερα να φορτωθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να καταφέρετε. Οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και αποφύγετε βιασύνη και εκνευρισμούς. Άτομα κύρους μπορεί να γοητεύσουν εσάς των πρώτων ημερών, ενώ παρασκηνιακές διαδικασίες εμπνέουν πολλούς από εσάς. Όνειρα και  σχέδια για τα επαγγελματικά ή τη δημόσια εικόνα σας κάνετε εσείς των πρώτων ημερών, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να μην στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και να πέσετε θύματα αυταπάτης. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Το εισόδημα σας αλλά και η διαχείριση των οικονομικών θα προβληματίσουν αρκετούς από εσάς σήμερα. Η μέρα μπορεί να κρύβει παγίδες στα οικονομικά γι’ αυτό προσέξτε τα έξοδα που κάνετε. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε και να κάνετε υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα αν ανήκετε στους Καρκίνους των πρώτων ημερών και φίλοι ή καινούργιοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας ενισχύουν τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας.
Λέων 23/07-23/08:  Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και οι περισσότεροι από εσάς θα επικεντρωθείτε σ’ αυτές. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να προβληθείτε και να γίνετε το επίκεντρο των καταστάσεων και αυτό θ’ αποτελέσει την προτεραιότητα σας σήμερα. Το κλίμα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά βελτιώνετε για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς και οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους. Αυτό σας επιτρέπει σήμερα να κάνετε σχέδια και όνειρα για την καριέρα σας, τα οποία μελλοντικά θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Ψυχολογικές διακυμάνσεις αλλά και αίσθηση κούρασης η ατονίας θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Το άγχος και οι φοβίες σας  αυξάνονται σήμερα, ρίχνοντας την ενέργεια και τη δημιουργικότητα σας. Η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και φυγή από την καθημερινότητα. Μόνο για εσάς των πρώτων-πρώτων  ημερών το κλίμα είναι καλύτερο, με τη ρομαντική σας διάθεση ν’ και τη συναισθηματική σας ζωή να υπόσχετε ειδυλλιακές στιγμές με το σύντροφο σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε μια ερωτική σχέση που αργότερα θα σας απογοητεύσει. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα για εσάς.  Θα δεχτείτε προσκλήσεις ενώ πολλοί νιώθετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Έμπνευση και δημιουργική τονίζονται για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι κάνετε όνειρα και σχέδια που αφορούν τη δουλειά και τη καθημερινότητα σας. Βαθύτερες επιθυμίες αλλά και μια πιο ουσιαστική αξιολόγηση της καθημερινότητας σας, μπορεί να σας παρασύρουν σε επιθυμίες και  όνειρα που θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η διάθεση και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνονται και σήμερα στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο η ανάγκη σας να βρεθείτε στο επίκεντρο και να προβληθείτε, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με ανωτέρους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας.  Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έρθετε σήμερα πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα περάσετε ειδυλλιακές στιγμές μαζί του. Αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε σήμερα τον απόλυτο έρωτα.
Τοξότης 23/11-21/12: Περιπέτεια και διεξόδους διαφυγής από την καθημερινότητα θα αναζητήσετε σήμερα.  Στιγμές τρυφερότητας και θαλπωρής κοντά σε άτομα της οικογενείας θα χαρείτε εσείς των πρώτων ημερών. Εργασιακά και οικογενειακά θέματα ευνοούνται ενώ πολλοί από εσάς σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε  μια νέα δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πιο εσωστρεφείς μπορεί να γίνετε σήμερα, ενώ πολλοί από εσάς θ’ αναζητήσετε την ικανοποίηση και την αναγνώριση μέσα από πιο ουσιαστικά πράγματα. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, αρκεί ν’ αποφύγετε ανταγωνισμούς και κτητική συμπεριφορά. Μέρα με έντονη έμπνευση και δημιουργικότητα ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Καλλιτεχνικά σχέδια ευνοούνται, ενώ ένας καινούργιος άνθρωπος που θα μπει στη ζωή σας, μπορεί να σας γοητεύσει και να σας παρασύρει σε μια όμορφη ερωτική περιπέτεια.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Τριβές ανάμεσα σ’ εσάς και το σύντροφο σας θα υπάρξουν σήμερα καθώς ή συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει εγωιστική άλλα  και εξουσιαστική σε κάποιες περιπτώσεις.  Τις σπατάλες τόσο σε χρήμα, όσο και σε συναίσθημα θα πρέπει να προσέξετε εσείς των πρώτων ημερών γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε άσκοπες δαπάνες που μοναδικό τους στόχο θα έχουν τον εντυπωσιασμό. Αποφύγετε επενδύσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί  να παρασυρθείτε σε λάθη.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εργασιακά και θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η ανασφάλειες σας ενισχύονται αφού νιώθετε ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις ικανότητες ή της προσπάθειες σας. Αναδείξτε τη δημιουργική σας πλευρά και μην γίνεστε προκλητικοί στον χώρο της δουλειάς. Έντονος συναισθηματισμός και ρομαντική διάθεση χαρακτηρίζουν εσάς των πρώτων ημερών.  Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται και καινούργιες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Ωστόσο θα πρέπει να είστε λίγο επιφυλακτικοί γιατί θα είναι εύκολο θα γοητευτείτε από το λάθος άτομο.              
AstroMeleti