Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 03/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Στο σπίτι και την οικογένεια επικεντρώνετε σήμερα η προσοχή σας και είναι μια καλή μέρα για ν’ ασχοληθείτε με αυτά. Θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα της οικογένειας ενώ πολλοί νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι και να χαρείτε τη θαλπωρή και την ασφάλεια που σας προσφέρει. Κάποιοι θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων για ν’ αποφύγετε εντάσεις με τους δικούς σας ή ανωτέρους.   Από την άλλη τα εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και σήμερα θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα και αναστάτωση. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου νιώθετε μελαγχολικοί και πεσμένοι και δεν είστε σε θέση ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Αυτό μπορεί να σας κάνει ευέξαπτους και επιθετικούς, στο εργασιακό σας κυρίως περιβάλλον.  
Ταύρος 21/04-21/05: Δραστήριοι και πολυάσχολοι είναι σήμερα οι περισσότεροι από εσάς. Συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας ενώ υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σας επιτρέπουν ν’ ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά και μπορεί να βγάλει από μέσα σας απωθημένα του παρελθόντος. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συγγενείς και φίλους. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου, η μέρα υπόσχετε ένταση και θυμό που θα επηρεάσει τη συναισθηματική σας ζωή αλλά και φιλικές σας σχέσεις. 
 Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικοί προβληματισμοί θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να βρείτε λύσεις για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Έξοδα μπορεί να προκύψουν για το σπίτι ή για να προωθήσετε έναν επαγγελματικό στόχο. Ένταση και εκνευρισμός προκύπτει ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η αδυναμία σας να προωθήσετε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό στόχο σας κάνει νευρικούς ωστόσο θα πρέπει να χαλαρώσετε και να κάνετε υπομονή μέχρι και τα μέσα Απριλίου. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Μπορεί να νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσετε τα πάντα, όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε ρίσκα και να προωθήσετε σχέδια. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και ίσως υπάρξουν ξεσπάσματα. Τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό δεν σας επιτρέπει να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Δεν σας είναι εύκολο να ηρεμήσετε, αφού κάποιοι φιλόδοξοι στόχοι σας δεν προχωρούν, όπως επίσης και υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Δυστυχώς τίποτα δεν εξελίσσετε εύκολα και ομαλά μέχρι και τα μέσα Απριλίου,  γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να ηρεμήσετε.
Λέων 23/07-23/08:  Οι ρυθμοί σας είναι χαμηλοί, ενώ κούραση και ατονία δεν σας βοηθούν ν’ ανταπεξέλθετε σε εργασιακούς στόχους, κάνοντας το κλίμα με τους συνεργάτες, ανταγωνιστικό και εκρηκτικό κάποιες φορές. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου υποθέσεις που αφορούν οικονομικά. Καθυστερήσεις και προβλήματα στα οικονομικά μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες και να δημιουργήσουν εντάσεις με τρίτους που εμπλέκονται στα οικονομικά σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται σήμερα και δεν αποκλείεται να βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε, ακόμη και στο χώρο του σπιτιού. Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δύσκολα θ’ αποφύγετε την αναστάτωση στις σχέσεις σας. Νιώθετε αδύναμοι ν’ αντιδράσετε στις απαιτήσεις των άλλων και αυτό σας δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που δυσκολεύεστε να την εκφράσετε άμεσα και προς το παρόν θα την κρατήσετε μέσα σας.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με άτομα της οικογενείας ή κάποιες αξίες που έχετε πάρει από την οικογένεια σας. Μην γίνεστε εριστικοί με τους άλλους και προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Εργασιακά ή θέματα υγείας σας ωθούν να δραστηριοποιηθείτε, ωστόσο δεν πρέπει να πιέσετε  καταστάσεις γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Προσέξτε την υγεία σας σήμερα και αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Αν και το γενικότερο κλίμα είναι αισιόδοξο και νιώθετε την ανάγκη να  κάνετε διαφορετικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, ωστόσο υποχρεώσεις της καθημερινότητας, περιορίζουν την ελευθερία σας και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά και μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Εντάσεις κρύβει η μέρα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ομαδικές δραστηριότητες ή επιθυμίες που αφορούν την κοινωνική σας ζωή δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε, δημιουργώντας σας ένταση και νευρικότητα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  
 Τοξότης 23/11-21/12: Κλίμα εσωστρέφειας σήμερα για εσάς τους Τοξότες.  Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες και ακραίες δαπάνες. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί το πάθος σας μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Ένταση και θυμό προκαλούν σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται κάνοντας σας να νιώθετε λύπη και απογοήτευση.  Μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε σήμερα εντάσεις με ανωτέρους η δικούς σας ανθρώπους. Εξάλλου όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι καλή περίοδος για δράση και νέα ξεκινήματα.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα στις σχέσεις σας και είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, τόσο με το σύντροφο, όσο και με στενούς σας συνεργάτες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε παρασκηνιακές σχέσεις και  δραστηριότητες. Τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας δεν προχωρούν  με τους ρυθμούς που θα θέλατε και ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σχεδόν σε καθημερινή βάσει προκύπτουν εμπόδια και  καθυστερήσεις που πρέπει να ξεπεράσετε. Το διάστημα μέχρι και τα μέσα Απριλίου δεν ενδείκνυται για καινούργιες δραστηριότητες και νέα εγχειρήματα, γι’ αυτό καλύτερα να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε με προσοχή τα επόμενα βήματα σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα πρόβλημα υγείας ή εξελίξεις σε δουλειά και καθημερινότητα, θ’ αγχόσουν αρκετούς από εσάς και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με λάθη του παρελθόντος. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας ακραίες συμπεριφορές.   Άτομα της οικογενείας μπορούν να σας στηρίξουν, γι’ αυτό ζητήστε τη βοήθεια τους.  Καθυστερήσεις και εμπόδια στη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων θα εκνευρίσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Μια οικονομική βοήθεια που περιμένετε καθυστερεί δημιουργώντας σας απογοήτευση αλλά και θυμό. Κάντε λίγη υπομονή και μην  πιέσετε καταστάσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται, κάνοντας σας πιο δραστήριους και διεκδικητικούς.  Η δημιουργική σας διάθεση αλλά και η ανάγκη για διασκέδαση αυξάνονται σήμερα, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που θέλετε, καθώς στόχοι και κοινωνικές υποχρεώσεις σας κρατούν δέσμιους και βγάζουν από μέσα σας έντονα συναισθήματα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με φίλους ή συνεργάτες. Νευρικότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις προκύπτει και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ηρεμήσετε και να προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των απαιτήσεων που έχουν οι άλλοι.  
AstroMeleti