Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05&06/11/2011

Σε χαμηλούς τόνους θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο, με τη σελήνη να παραμένει στους Ιχθείς έως και το βράδυ της Κυριακής. Τάση μελαγχολίας και απομόνωσης επηρεάζει τους περισσότερους από εμάς, ενώ ο σημαντικότερος κίνδυνος που παρουσιάζετε με τη σελήνη αυτή είναι η επιθυμία να ξεφύγουμε με κάθε τρόπο από τη σκληρή πραγματικότητα. Ωστόσο παραμένουμε συναισθηματικοί έχοντας τη τάση να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να δώσουμε τη βοήθεια και τη φροντίδα μας όπου χρειαστεί. Ίντριγκες και έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει έως και τη Δευτέρα τουλάχιστον.  Αυταπάτες και εξαπατήσεις είναι πολύ πιθανά σενάρια.
Κριός 21/03-20/04:  Πεσμένοι θα είστε αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι νιώθετε κούραση, ατονία και δεν έχετε διάθεση ν’ ασχοληθείτε με τίποτα. Περισσότερο συναισθηματικά φορτισμένοι είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι ζητάτε ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή σας και ίσως τώρα κάνετε ένα απολογισμό φέρνοντας στην επιφάνεια παλιότερες και βαθύτερες επιθυμίες. Ωστόσο τα οικονομικά βελτιώνονται και ίσως βρείτε λύσεις για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες...

Ταύρος 21/04-21/05: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα θα υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολλές κοινωνικές επαφές έχετε, τόσο στο σπίτι όσο και έξω από αυτό. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να σας βοηθήσουν ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών έχετε ακόμη τον Άρη που σας ταλαιπωρεί και σας αγχώνει με θέματα που αφορούν την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα καριέρας και γενικότερης αποκατάστασης φαίνεται να σας αγχώνουν το Σαββατοκύριακο όμως θα έχετε την δυνατότητα, τουλάχιστον εσείς του δευτέρου δεκαημέρου να προωθήσετε μια καινούργια ιδέα που αφορά τη δουλειά. Γενικότερα εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται. Εντάσεις και εκνευρισμοί  προκύπτουν κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας τονίζονται βοηθώντας σας να γίνεται εύκολα το επίκεντρο.  Κερδίζετε τους άλλους με ευκολία οι οποίοι αναγνωρίζουν την αξία σας και σας αποδέχονται. Ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου είναι ένα πολύ δημιουργικό αλλά και ερωτικό Σαββατοκύριακο. Μια περίοδος πολλών εξόδων και οικονομικών ανασφαλειών φτάνει στο τέλος της και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε αρκετά έξοδα αυτές τις μέρες.    
Λέων 23/07-23/08: Δεν είναι κακό αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς, όμως ίσως γίνεται λίγο εσωστρεφείς και κλειστοί. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως επιλέξετε το Σάββατο να μείνε στο σπίτι σας για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε. Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται, ενώ θα μπορούσαν τώρα να τακτοποιηθούν κάποια κληρονομικά ζητήματα. Σε καλύτερη διάθεση εσείς των πρώτων ημερών, επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας βγάζουν από τη ρουτίνα.
Παρθένος 24/08-23/09: Με το σύντροφο σας θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται τη βοήθεια η τη φροντίδα σας και θα πρέπει να είστε εκεί. Ευχάριστα μηνύματα θα πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι και θα σας στηρίξουν. Νέες προοπτικές που αφορούν κυρίως οικογένεια, κατοικία ή ακίνητη περιουσία ανοίγονται  για εσάς των πρώτων ημερών. Πολλοί ασχολείστε με την οικογένεια ενώ θα περάσετε ευχάριστα στο σπίτι.  
Ζυγός 24/09-23/10: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τεμπελιάσετε αυτό το σαββατοκύριακο, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες και δουλειές που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ωστόσο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε και κάποιες οικονομικές απολαβές ή γενικότερα ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις. Θα κουραστείτε αρκετά γι αυτό καλό θα είναι να προσέξετε τη διατροφή και τον ύπνο σας. Μια αδιαθεσία μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς.  Εντάσεις και απρόσμενες εξελίξεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη προκύπτουν  την Κυριακή το βράδυ, για εσάς των πρώτων ημερών. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Ένα πολύ δημιουργικό αλλά και ερωτικό σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Θ’ ασχοληθείτε με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσωπικά σας ζητήματα και θέματα αποκατάστασης, θα προωθήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι και τη Δευτέρα τουλάχιστον θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Σύγχυση και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικογενειακά ή και επαγγελματικά ζητήματα. Καλύτερα τα πράγματα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι καταφέρνετε να βρείτε λύση σε κάποιο οικονομικό πρόβλημα και γενικότερα βελτιώνονται με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας.   
Τοξότης 23/11-21/12: Άτομα της οικογένειας σας ίσως έχουν την ανάγκη σας αυτό το σαββατοκύριακο. Όπως και να έχει το πιθανότερο είναι, τουλάχιστον εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, να μείνετε σπίτι και ν’ ασχοληθείτε με αυτό ή την οικογένεια. Πιο κοινωνικοί και ευχάριστοι θα είστε εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα βρείτε τρόπους για να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη δραστηριότητα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολλές επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις θα έχετε αυτές τις μέρες. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη βοήθεια σας, ενώ ένα κοντινό ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό. Μια πιο δημιουργική και αισιόδοξη περίοδος ξεκινά για εσάς των πρώτων ημερών.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και ίσως δημιουργήσουν άγχος σε κάποιους από εσάς. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ παράλληλα βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Τελειώνει μια περίοδος έντονων διεργασιών ή και εντάσεων σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις και μόνο εσείς των δύο τελευταίων ημερών μπορεί να έχετε ακόμη ν’ αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το σύντροφο ή ένα συνεργάτη.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Είστε οι πρωταγωνιστές αυτού του σαββατοκύριακου, αφού η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής. Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες, έρχονται στο προσκήνιο για να μονοπωλήσουν τις επόμενες μέρες. Πολύ ευχάριστο το κλίμα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα επιλέξετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσουν.  Στο χώρο της δουλειάς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή αντιπαραθέσεις, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών που θα έχετε πολλά να κάνετε. Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι απασχολούν εσάς των πρώτων ημερών και θα βρείτε τρόπους και βοήθεια για να τους προωθήσετε.  
AstroMeleti