Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/11/2011

Η διάθεση γίνεται πιο επαναστατική σήμερα, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγές. Προγράμματα και χρονοδιαγράμματα ανατρέπονται, ενώ επικρατεί ένα κλίμα κόντρας στο ρεύμα.  Η Αφροδίτη αφήνει το σκοτεινό Σκορπιό που την περιόριζε και περνά στον Τοξότη. Έτσι δημιουργείτε η τάση ν’ αντιμετωπίσουμε τόσο τα συναισθηματικά, όσο και τα οικονομικά με μια νότα αισιοδοξίας και χωρίς όρια και περιορισμούς. Αυτό μπορεί από τη μία να δώσει προοπτικές και  δυνατότητες εξέλιξης, όμως εγκυμονεί και κινδύνους υπερβολής και τυχοδιωκτισμού.      
Κριός 21/03-20/04:  Ένα πιο αισιόδοξο και δραστήριο διάστημα ξεκινά από σήμερα για εσάς, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Τοξότη.  Η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε και έλκεστε από καινούργια σχέδια και προοπτικές. Η διάθεση για περισσότερη ελευθερία και περιπέτεια αυξάνετε, ενώ δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τα σχέδια σας ευνοούνται και μπορείτε τώρα να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.  Σήμερα η διάθεση είναι επαναστατική και θα δαπανήσετε χρήματα για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε λίγο από τη καθημερινότητα...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Αλλαγές στην ψυχολογία αλλά και τα οικονομικά υπόσχετε η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σκέφτεστε να  προχωρήσετε σε νέα επενδυτικά και οικονομικά σχέδια. Θα πάρετε  πρωτοβουλίες και είναι πολύ πιθανό να έχετε θετικά αποτελέσματα αφού ευνοείται τώρα ο τομέας των οικονομικών που έχουν σχέση με τρίτους. Τα οικονομικά του συντρόφου βελτιώνονται ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα ή αδιέξοδα που είχαν προκύψει μέσα σε συνεργασίες.  Τα επαγγελματικά σας φορτίζουν σήμερα και νιώθετε πιο έντονη την ανάγκη για αλλαγές, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην ρισκάρετε σε σχέσεις ή συνεργασίες. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και αναζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δράση και περιπέτεια σας έλκουν σήμερα και δεν αποκλείεται να σας ωθήσουν σε επιπόλαιη διαχείριση υποθέσεων που αφορούν δουλειά ή υγεία. Ένα ευνοϊκό διάστημα στο τομέα σχέσεων και συνεργασιών, ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη.  Θέματα που αφορούν συνεργασίες μπορούν τώρα να προωθηθούν, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο, βελτιώνοντας τη σχέση σας. Αν δεν υπάρχει ουσιαστικό όραμα και επαφή σε μια σχέση θα είναι ένα πολύ βαρετό και κενό διάστημα για εσάς και ίσως αναζητήσετε χαρά σε ένα τρίτο άτομο.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Συναισθηματική ένταση υπάρχει σήμερα για εσάς τους Καρκίνους, η οποία από τη μια τονίζει την ανάγκη για αλλαγές και μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικά έκτροπα που κύριο στόχο τους έχουν την ικανοποίηση βαθύτερων επιθυμιών σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Τοξότη υπόσχετε ένα πιο ευχάριστο και ευνοϊκό διάστημα για εργασιακά ή θέματα υγείας. Προωθήστε μέχρι το τέλος του μήνα εργασιακούς στόχους ή υποθέσεις που αφορούν την  υγεία και την ευεξία σας.   
Λέων 23/07-23/08: Ένας πολύ ερωτικός και δημιουργικός μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε, ενώ γίνεστε πιο γοητευτικοί, έλκοντας τους άλλους δίπλα σας με μεγαλύτερη ευκολία. Η δημιουργική σας διάθεση αυξάνετε και μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σας πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Ωστόσο σήμερα θέματα σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και αυξάνουν τη διάθεση για διάσπαση και ανεξαρτησία.  Η επαναστατική σας διάθεση τονίζετε δημιουργώντας προβλήματα σε οικογένεια και δουλειά.
Παρθένος 24/08-23/09: Εργασιακά ή θέματα υγείας σας φορτίζουν σήμερα και προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο. Το πρόγραμμά σας είναι πολύ γεμάτο και θα γίνει περισσότερο κουραστικό, αφού υπάρχουν ανατροπές  που δεν σας επιτρέπουν να διατηρήσετε ένα σωστό  πρόγραμμα. Η διάθεση για αλλαγές στον εργασιακό χώρο τονίζετε αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ένα ευνοϊκό διάστημα σε ότι αφορά οικογένεια και ακίνητη περιουσία ξεκινά από σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη.  Η Ατμόσφαιρα στο σπίτι βελτιώνεται, ενώ μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να προωθήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή να  πραγματοποιήσετε αλλαγές στο σπίτι που θα κάνουν πιο άνετο και ευχάριστο το χώρο διαβίωσης.
Ζυγός 24/09-23/10: Πιο ευχάριστη θα είναι η καθημερινότητα σας το Νοέμβριο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναπτερώνει το ηθικό και σας κάνει πιο αισιόδοξους και τολμηρούς σε καθημερινό επίπεδο. Εκφράζετε τα συναισθήματα σας πιο ελεύθερα και ανοικτά και γίνεστε το επίκεντρο στο φιλικό σας περιβάλλον. Η ανάγκη για περιπέτεια και νέες εμπειρίες γίνεται καθημερινή ανάγκη, ενώ δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα μικρά ταξίδια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.  Σήμερα η ερωτική σας διάθεση τονίζετε και μια ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε από το σύντροφο σας.  Προσέξτε λίγο τα οικονομικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να δαπανήσετε αρκετά χρήματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να σας ασκήσουν πίεση, ωθώντας σας σε εκρήξεις και υπερβολές. Η Αφροδίτη αποχωρεί σήμερα από το ζώδιο σας και περνά στον Τοξότη απ’ όπου υπόσχετε βελτίωση τόσο στα συναισθηματικά, όσο και τα οικονομικά σας. Βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και αυτό από τη μια είναι καλό γιατί σας βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας δημιουργώντας οικονομικές ευκαιρίες, όμως από την άλλη κάποιοι μπορεί να φανείτε υπεραισιόδοξοι και ν’ αντιμετωπίσετε με επιπολαιότητα τα οικονομικά κάνοντας άσκοπα έξοδα και δαπάνες.  
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα. Η μέρα είναι λίγο τρελή και ακόμη και αν έχετε κάνει ένα πρόγραμμα, είναι αδύνατον σήμερα να το ακολουθήσετε. Πολλοί θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να φέρετε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα σας κάνοντας πράγματα μόνο για εσάς. Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο γοητευτικούς και κοινωνικούς. Το μυστήριο και η παρασκηνιακές εξελίξεις των προηγούμενων ημερών έρχονται στο φως και μπορείτε τώρα να εκφραστείτε ανοικτά στους άλλους και να βελτιώσετε σχέσεις ή συνεργασίες.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει τάση για σπατάλη και έξοδα. Η οικογένεια σας στηρίζει οικονομικά ή θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέμα αγοραπωλησίας ακινήτου.  Παρασκηνιακές διεργασίες ξεκινούν με την είσοδος της Αφροδίτης στο Τοξότη. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να χρωματιστεί από μυστήριο, ενώ πολλοί δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Κρυφές σχέσεις ή επαφές μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα, ενώ ίσως χρειαστεί να κρατήσετε κάποια μυστικά.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ιδιαίτερα κοινωνικούς και αυθόρμητους σας κάνει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο Τοξότη. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και γίνεστε πιο δημοφιλείς  στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.  Ο κύκλος σας μεγαλώνει ενώ είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες ή ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά. Η αυτοπεποίθηση  αλλά και η επαναστατική σας διάθεση αυξάνονται  σήμερα και αυτό εγκυμονεί κινδύνους εντάσεων και υπερβολών.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Έμπνευση και δημιουργική διάθεση μπορεί να σας δώσει σήμερα διεξόδους για αλλαγές με παράλληλη βελτίωση των οικονομικών.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ευνοεί τα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας με ανωτέρους. Κάντε τις προτάσεις σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στα επαγγελματικά, γιατί αυτή τη περίοδο θα πιστέψουν  σε σας και θα επενδύσουν  επάνω σας.
 AstroMeleti