Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/11/2011

Στο ζώδιο του Λέοντα παραμένει και σήμερα η σελήνη στρέφοντας τη προσοχή μας περισσότερο σε διασκέδαση αλλά και δημιουργία. Εκφράζουμε ανοικτά τα συναισθήματα μας, εξωτερικεύοντας τα με όποιο τρόπο μπορούμε. Ωστόσο σήμερα υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και εντάσεων, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά αλλά και παιδιά έρχονται τώρα στο προσκήνιο.  
Κριός 21/03-20/04: Εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα των αισθηματικών.  Θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο, αν και ψυχολογικά είστε ανεβασμένοι, τα οικονομικά δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να χαρείτε. Ίσως γίνεται οξύθυμοι και τα βάλετε με τους γύρω σας...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα, κυρίως με άτομα της οικογενείας, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα σας πιέσουν. Οικονομικά ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για διακανονισμούς. Εργασιακά σχέδια προωθούνται και μόνο εσείς των δύο τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά επαγγελματικά. Οι στόχοι σας θα πρέπει να έχουν ρεαλιστικές βάσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλές γνωριμίες θα έχετε σήμερα. Η προοπτική μιας καινούργιας σχέσης ή συνεργασίας είναι έντονη ενώ και παλαιότερες σχέσεις μπαίνουν σε καινούργια τροχιά.  Υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα σας κουράζουν, δημιουργώντας παράλληλα εντάσεις και διαπληκτισμούς. Προσέξτε την υγεία σας.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Και σήμερα οικονομικά είναι τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας, δημιουργώντας προβλήματα κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών. Εντάσεις με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ πιθανές. Νέες προοπτικές ανοίγονται στον χώρο της δουλειάς.    
Λέων 23/07-23/08:  Δύσκολα θ’ αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας σήμερα. Υποχρεώσεις  που αφορούν το σπίτι περιορίζουν την ελευθερία σας και την ανάγκη να πραγματοποιήσετε  κάποιες δικές σας επιθυμίες, κάνοντας σας πιο οξύθυμους και νευρικούς.
Παρθένος 24/08-23/09:  Αν και οι υποχρεώσεις  σήμερα είναι πολλές , οι ρυθμοί σας παραμένουν χαμηλοί και είναι σχεδόν αδύνατον ν’ ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας. Προσέξτε τι λέτε και τι υπόσχεστε γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων προωθούνται. Ασάφειες και σύγχυση στη δουλειά ή γύρω από εργασιακά και θέματα υγείας θα ταλαιπωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10:  Έξοδα θα προκύψουν σήμερα για τους περισσότερους από εσάς.  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και η ανάγκη να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες  θα σας οδηγήσουν σε περιττά ίσως έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο συζητήσεις ή νέες γνωριμίες θα σας ευχαριστήσουν.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι απαιτήσεις είναι πολλές σήμερα και αυτό θα σας κουράσει και μπορεί να σας κάνει οξύθυμους και επιθετικούς. Ωστόσο τα οικονομικά βελτιώνονται και αυτό ισορροπεί κάπως τα πράγματα. Σύγχυση και ασάφειες  γύρω από θέματα σπιτιού, αγχώνουν εσάς των τελευταίων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12: Μυστικά και παρασκηνιακά θέματα σήμερα βγαίνουν στο φως και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Υποθέσεις από το παρελθόν αγχώνουν εσάς των τελευταίων ημερών και θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια οικονομικά ίσως προβλήματα για να προχωρήσετε κάτι καινούργιο. Ωστόσο η αισιόδοξη φύση σας βοηθά να βρείτε λύσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δύσκολη μέρα για κοινωνικές επαφές και σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Οικονομικές εξελίξεις και διακανονισμοί γίνονται αιτία παρεξηγήσεων και εντάσεων. Ωστόσο, παρασκηνιακές επαφές ή μυστικά σχέδια, μπορεί να σας βγάλουν από αδιέξοδα.  Επαγγελματικοί στόχοι ευνοούνται και θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε κάποια πράγματα σ’ ένα δρόμο και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Έντονη κοινωνική ζωή, συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες, δημιουργούν νέα δεδομένα και σας βοηθούν να προωθήσετε σχέδια και επιθυμίες.  Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο, ενώ και η σχέση σας με το σύντροφο μπορεί να περάσει μια μικρή κρίση. Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια εξουσίας. Κίνδυνος σύγχυσης ή εξαπάτησης υπάρχει για εσάς των τελευταίων ημερών, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Να είστε επιφυλακτικοί και κρατήστε μικρό καλάθι.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Θα πρέπει να οργανώσετε καλά το πρόγραμμα σας σήμερα για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα σας περιορίζουν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Ωστόσο επαγγελματικά θέματα προωθούνται και καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των ανωτέρων σας. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  

AstroMeleti